ανακοίνωση εκτροπής κυκλοφορίας στο Χαμέζι
η “προσωρινή” γέφυρα πάνω από το Χαμέζι

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου ανακοινώνεται ότι λόγω συνέχισης εκτέλεσης εργασιών για την ολοκλήρωση του τμήματος Αυχήν Αγκαθιά – Χαμέζι – Σητεία του Β.Ο.Α.Κ. στην περιοχή του κλάδου εξόδου Χαμεζίου

ΧΘ55+500 του δρόμου Αγίου Νικολάου – Σητείας,  το χρονικό διάστημα από τη 14-03-2017 μέχρι και την 31-08-2017 , θα ισχύσουν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

  • Το ρεύμα κυκλοφορίας από Άγιο Νικόλαο προς Σητεία, στη Χ.Θ. 55+700 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού, που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία, για μήκος διακοσίων (200) μέτρων, όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό .
  • Το ρεύμα κυκλοφορίας από Σητεία προς Άγιο Νικόλαο , στη Χ.Θ. 56+500 θα εκτραπεί εντός της Νέας Εθνικής οδού από τη ράμπα εισόδου που έχει κατασκευαστεί από την ανάδοχο εταιρεία , για μήκος οχτακοσίων (800) μέτρων , όπου και θα συναντάει την Παλαιά Εθνική Οδό.

Οι χρήστες των παραπάνω  Οδικών Δικτύων , παρακαλούνται να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με μικρές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με την κάθετη και οριζόντια σήμανση που θα τοποθετηθεί στην περιοχή.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: