πριν τη διανομή
πριν τη διανομή

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η διανομή φρούτων (πορτοκάλια και ακτινίδια) σε πάνω από 500 άπορες οικογένειες του Δήμου Χερσονήσου μέσω της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι»

της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου. Η ευγενική προσφορά των προϊόντων προήλθε από το φιλανθρωπικό σύλλογο «Μέριμνα δια τον πλησίον, Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων» αποδεικνύοντας έμπρακτο ενδιαφέρον σε μια δύσκολη συγκυρία, σε μια εποχή που η οικονομική κρίση πλήττει ιδιαίτερα τους πιο αδύναμους. «Όσο βαθαίνει η κρίση, οι ανάγκες του κόσμου αυξάνονται. Ζητείται στήριξη, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες», αναφέρει η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, κ. Δέσποινα Πλευράκη.

«Δεχόμαστε καθημερινά πάρα πολλά αιτήματα για βοήθεια σε τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, σε είδη πρώτης ανάγκης. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου είναι απαραίτητη και η επιθυμία όλων μας είναι να ενισχύσουμε τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με δράσεις αλληλεγγύης. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Μιχάλη Τριχάκη και την αντιπρόεδρο, κ. Μαρίνα Τριλυράκη – Καλομοιράκη για την ευγενική προσφορά τους αλλά και τα παιδιά που εργάζονται στο «Βοήθεια στο Σπίτι» που κατέβαλαν υπεράνθρωπη προσπάθεια να διανεμηθούν εγκαίρως τα ευπαθή προϊόντα στους απόρους του Δήμου μας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: