στη Γαύδο
στη Γαύδο

Είμαστε μπροστά σε «άρρωστα μυαλά» ή έναν ανομολόγητο εμφύλιο?

Κι άλλες καταστροφές εντοπίστηκαν στο νησί μας εκτός από τον κήπο της Γαύδου. Προκλήθηκε ζημιά στο δίκτυο που τροφοδοτεί νερό το νησί μας, κόβοντας με το πριόνι του τον αγωγό που μεταφέρει νερό από τις γεωτρήσεις στις δεξαμενές και στο δίκτυο του νησιού μας.

Η πολιτεία να αναλάβει την ευθύνη της για το πολύπαθο νησί μας. Η παρούσα Δημοτική Αρχή κι η Δήμαρχος προσωπικά είναι αφοσιωμένη στη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων και ζήτησε την συμβολή της αστυνομίας ώστε τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τέτοιες ενέργειες,  γνωστά κι άγνωστα να τεθούν υπό τον νόμο όπως και την προστασία της περιουσίας του Δήμου και της ίδιας της Δημοτικής Αρχής εφεξής, καθώς εκκρεμούν υποθέσεις στις αίθουσες των δικαστηρίων για εγκλήματα που έχουν στερήσει από τους κατοίκους της Γαύδου βασικές παροχές για την ευημερία τους στον τόπο αυτό, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε και την υπόθεση του ξυλοδαρμού της ίδιας της Δημάρχου.

Και σε αυτήν την περίπτωση ευχόμαστε η συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση να αποδώσει και οι ένοχοι να τύχουν της τιμωρίας που τους αξίζει.

Το νησί μας να μείνει όρθιο κι οι κάτοικοι του στη θέση τους ασφαλής, χωρίς να είναι έρμαια εγκληματικών ενεργειών που τους τρομοκρατούν.

Ευαγγελία Καλλίνικου  δήμαρχος Γαύδου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos