Δωρεάν στάθμευση στη πλατεία Ευρώπης για τουριστικά λεωφορεία
ο πρόεδρος της ΔΙΑΣ Χάρης Κοντογιάννης πάνω από τη πλατεία Ευρώπης

Με απόφασή του, το ΔΣ της Δημοτικής Μονομετοχικής Επιχείρησης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου “Δίας”, καθιστά δωρεάν τη στάθμευση των οχημάτων των τουριστικών πρακτορείων (λεωφορεία, mini bus) στην πλατεία , “Ευρώπη”, στις “ρίζες” του Σπηλαίου γέννησης του Δία που βρίσκεται στο Ψυχρό.

Σε μια πρωτόγνωρη για τη Χώρα μας στιγμή, με τον τουριστικό κλάδο να δοκιμάζεται στον μέγιστο βαθμό εξαιτίας της πανδημίας τού Kορωνοϊού, η ‘’Δίας’’, με Πρόεδρο τον κο. Χάρη Κοντογιάννη, δείχνει και πάλι το “Ξένιο”, όπως και του Δία, πρόσωπό της, και ανακοινώνει σήμερα τη δωρεάν παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στα οχήματα των τουριστικών εταιρειών, που φτάνουν στην πλατεία ‘’Ευρώπη’’ στους πρόποδες του Δικταίου Άντρου με χιλιάδες επισκέπτες ανά ημέρα.

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και η Μονομετοχική Επιχείρηση, ‘’Δίας’’, στηρίζουν με κάθε πρόσφορο τρόπο την τοπική οικονομία και αγορά, που τη φετινή σεζόν δυσκολεύονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αποτελώντας άοκνο αρωγό σε κάθε στιγμή.

Ο Δήμαρχος ,Γιάννης Στεφανάκης, ευχαριστεί και δημόσια όλα τα μέλη του ΔΣ της Μονομετοχικής για την απόφασή τους, που θα δώσει ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης του επιχειρηματικού κόσμου στην περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου, τον τόπο που αποτελεί της απαρχή της Ευρώπης και της Μυθολογίας.

από τον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: