εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Λυκείων Δήμου Χερσονήσου
κάποιοι από τους βραβευθέντες

Στην κατάμεστη  από γονείς , φοιτητές και εκπαιδευτικούς αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο Δημοτικό  Κατάστημα  Μαλίων, πραγματοποιήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2018, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Λυκείων Δήμου Χερσονήσου  που εισήχθησαν  το 2018 στις σχολές της Τριτοβάθμιας  Εκπαίδευσης.

Παρουσία του Δημάρχου Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Τσαντηράκη, των κ.κ.  Αντιδημάρχων  Ευθύμιου Μουντράκη, Εμμανουήλ  Κουλούρα και  Νικολάου Αργυράκη , του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χερσονήσου κ. Ιωάννη Ρουσάκη  και του προέδρου του ιδρύματος κ. Νικηφόρου Λαμπρινού, απενεμήθηκαν έπαινοι και αριστεία στους τρεις πρώτους, που συνοδεύονται από υποτροφίες των χιλίων ευρώ για τον καθένα στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ιδέας της αριστείας και της άμιλλας, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλλει κάθε οικογένεια.

εκδήλωση βράβευσης των μαθητών των Λυκείων Δήμου Χερσονήσου
κατάμεστη από γονείς , φοιτητές και εκπαιδευτικούς αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλίων

Συγχρόνως δόθηκε σε κάθε φοιτητή το βιβλίο «Στυλιανός Αλεξίου, ο  διαπρεπής αρχαιολόγος, ο μεγάλος Νεοελληνιστής», της φιλολόγου Ευγενίας Λαγουδάκη,  στην προσπάθεια του Ιδρύματος για την διάδοση του έργου της εξαίρετης  οικογένειας Αλεξίου, που άφησε ανεξίτηλο  αποτύπωμα στην  πνευματική πορεία του τόπου  και  καλλιέργεια φιλαναγνωσίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos