ο Γιώργος Γραμματικάκης με τον τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Βαν Ρομπάι υποδέχονται τη φλόγα
ο Γιώργος Γραμματικάκης με τον τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Βαν Ρομπάι υποδέχονται τη φλόγα

Οι Βρυξέλλες υποδέχτηκαν σήμερα την Φλόγα των Ευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics που θα διεξαχθούν στην Αμβέρσα του Βελγίου από 13 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Η Φλόγα έφτασε σήμερα το πρωί από την Ελλάδα συνοδευόμενη από την 74μελή Ελληνική Αποστολή και την υποδέχτηκαν μπροστά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κ. Βαν Ρομπάι.

Στην υποδοχή παραβρέθηκε ως μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης που δήλωσε: “Η σημερινή υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας ήταν μια πολύ συγκινητική στιγμή για μένα και με πολλαπλούς συμβολισμούς. Η Φλόγα συμβολίζει τη διάρκεια αλλά και την παγκοσμιότητα του Ελληνικού πολιτισμού και αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν μεταφέρεται από χέρια αθλητών με μεγάλο κουράγιο και θέληση.  Όπως ανέφερα και στον κ. Βαν Ρομπάι, υπενθυμίζει τις σημερινές προσπάθειες και προσδοκίες του Ελληνικού λαού οι οποίες πρέπει επιτέλους να δικαιωθούν.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: