θετική αξιολόγηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας
το γεωπάρκο να προστατευτεί να αναδειχθεί και να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας

Κατά διαστήματα υπάρχουν ειδήσεις που με την ανακοίνωση τους είναι δυνατόν να διακόψουν και σπάσουν την μονοτονία , κυρίως άσχημων καταστάσεων και συνθηκών , όπως αυτών που ζούμε την περίοδο αυτή λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και των προβλημάτων στα βόρεια σύνορα μας στον Έβρο.

Με χαμόγελο λοιπόν,  αίσθημα αισιοδοξίας και  ιδιαίτερη χαρά, πληροφορηθήκαμε επισήμως την θετική αξιολόγηση του Παγκόσμιου Γεωπάρκου UNESCO της Σητείας (μας ήταν ήδη γνωστό από τον Οκτώβριο του 2019) (Αξιολόγηση Παγκοσμίου Γεωπάρκου UNESCO Σητείας)

Η  αξιολόγηση έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2019 και αποδείχθηκε πως ο δήμος Σητειας και ο ΔΟΚΑΣ ήταν καθ´όλα έτοιμοι για την υποδοχή των αξιολογητών και την θετική έκβαση του ελέγχου . Θεωρούμε ευτύχημα που η αξιολόγηση έγινε επί των ημερών μας και δεν κατέληξε σαν το δημοτικό Ωδείο, δηλ κλειστό .

Προσωπικά εύχομαι το στολίδι της περιοχής , το γεωπάρκο να προστατευτεί να αναδειχθεί και να αποτελέσει τον μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή μας . 

Έως τότε , μένουμε σπίτι κοντά στα παιδιά μας  για να μπορέσουμε σύντομα να περιορίσουμε την εξάπλωση και απαλλαγούμε από την πανδημία . 

Καλή δύναμη σε όλους 

Δημοτικός Σύμβουλος 

MSC Καθ.Φυσικής Αγωγής 

Λεωνίδας Τερζης 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos