Ε.Σ.Α.με.Α, πρόεδρος Ιωάννης Βαρδακαστάνης
Ε.Σ.Α.με.Α, πρόεδρος Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Στην Κρήτη θα βρίσκεται το διάστημα 6-9 Απριλίου η Εκτελεστική Γραμματεία της Ε.Σ.Α.με.Α, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Ιωάννη Βαρδακαστάνη, στο πλαίσιο επισκέψεων και διαλόγου με τους φορείς του νησιού, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Κρήτης.

Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται καθημερινά.

Την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο ΘΧΠ Λασιθίου. Στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του Σωματείου ΑμεΑ Αγίου Νικολάου και Οροπεδίου Λασιθίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης στον Άγιο Νικόλαο, Κριτσάς 16.  Ενώ το απόγευμα στις 17:30 τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη  στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» στα Άνω Καλέσσα του Δήμου Μαλεβιζίου στο Νομό Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας θα είναι στο «Ζωοδόχος Πηγή Κέντρο Ειδικών Παιδιών» (Μικράς Ασίας, Σταθμός A.T. OTE, Νέα Αλικαρνασσός, Ηράκλειο), ενώ στις 11:30 θα συναντηθούν με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό και στις 12 θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ηρακλείου. Συνάντηση με τον κ. Σταύρο Καναβάκη, Πρόεδρο του  Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης ( Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, Ηράκλειο), θα πραγματοποιηθεί αργότερα στις 2 το μεσημέρι.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: Από τις 10:00 έως τη 13:00 η Ε.Σ.Α.μεΑ, η Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ Κρήτης και το Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ρεθύμνης θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση  στο  ΚΕΚΥΚΑμεΑ Ρεθύμνου (νυν ΚΕΦΙΑΠ) με θέμα «Γιατί τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ  πρέπει να μεταφερθούν στον τομέα της Πρόνοιας».

Το Σάββατο 9 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της  Ε.Γ  της Ε.Σ.Α.μεΑ. με την ΠΟΜΑμεΑ  Κρήτης  και με όλους τους αναπηρικούς φορείς της Περιφέρειας Κρήτης, στην αίθουσα διαλέξεων της ΠΟΜΑμεΑ. (Σολωμού 14, τηλ. 2810-343008 Ηράκλειο).

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos