Κλειστά σχολεία σε Ηράκλειο, Χερσόνησο, Μινώα
λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων …..

Με πρωινές τους αποφάσεις, οι δήμαρχοι Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μινώα, διακόπτουν για σήμερα τη λειτουργία των σχολείων στους δήμους, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Χερσόνησος

Τη διακοπή  των μαθημάτων στις 08  Ιανουαρίου 2019, ημέρα Tρίτη, στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά στη Δημοτική Κοινότητα Μοχού το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού. Στη Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής. Στη Δημοτική Κοινότητα Ελαίας  το  Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας και στην Τοπική Κοινότητας Σγουροκεφαλίου το Νηπιαγωγείο Σγουροκεφαλίου.

Ηράκλειο

Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων με απόφαση του Αντιδημάρχου Παιδείας Ηρακλείου Γιώργου Βλαχάκη δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα σχολεία:

Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισας

Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Δαφνών

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Βασιλειών

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σκαλανίου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σταυρακίων

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Κάτω Ασιτών

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο Βενεράτου.

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο Αγίου Μύρωνα Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο Προφήτη Ηλία

Μινώα

Με δεδομένα την έντονη χιονόπτωση και τον παγετό που προκλήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά, σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Η πολιτική προστασία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας εφιστά την προσοχή σε δημότες και επισκέπτες, ενώ συνιστά να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι άσκοπες μετακινήσεις στην περιοχή.

Σητεία

Με απόφαση του Δημάρχου Σητείας αναστέλλεται η λειτουργία για μία ημέρα την Τρίτη 8 Ιανουαρίου των παρακάτω Σχολείων του Δήμου Σητείας, λόγω έκτακτων  καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Α. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

1. Νηπιαγωγείο Ζήρου

2. Νηπιαγωγείο Σφάκας

3. Δημοτικό Σχολείο Αρμένων

4. Δημοτικό Σχολείο Σφάκας

Β. Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:

1. Γυμνάσιο Χανδρά

2. Γυμνάσιο Τουρλωτής

Άγιος Νικόλαος

Κλειστά τα:

Όλα τα σχολεία της Νεάπολης,

τα σχολεία στο Σίσι

το Δημοτικό σχολείο του Κρούστα

και τα σχολεία της Κριτσάς

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos