Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, πρόσκληση
Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές, πρόσκληση

Ημερίδα με θέμα την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα στις αγροτικές και τουριστικές περιοχές θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στην πόλη μας.

Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Δικτύωση», του Προγράμματος: «Στηρίζομε την Εργασία και την Ανάπτυξη», που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Σύμπραξη: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», οργανώνεται από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Σητείας ΑΑΕ ΟΤΑ και θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου “SITIA BEACH” από ώρα 18:00 έως 21:00 την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, θα ακολουθήσουν στελέχη του Υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και ο κ. Νίκος Πετράκης ειδικός σύμβουλος του ΟΑΣ ΑΑΕ ΟΤΑ και ο κ. Γιώργος Ζερβός Διευθυντής του Κ.Ε.Κ. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΗΤΗΣ».

Θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλών πρακτικών υφιστάμενων Κοινωνικών Επιχειρήσεων καθώς και σχέδια και προτάσεις για πληρέστερη στήριξη των υπό σύσταση Κοινωνικών Επιχειρήσεων.

Η ημερίδα γίνεται με την συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δικτύου Αναπτυξιακών Συμπράξεων Κρήτης.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: