Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος
Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος

Στην ευρεία σύσκεψη των εκπροσώπων όλων των  επαγγελματικών και επιστημονικών κλάδων και φορέων με την συμμετοχή της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου,  διατυπώθηκε η σαφής θέση  για ένα αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο.

Οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων  που συμμετείχαν στην σύσκεψη, αποφάσισαν την συμμετοχή στην  24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου,

που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ  και τον προγραμματισμό  δράσεων δημοσιοποίησης της αντίθεσης τους στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.

Οι φορείς διατύπωσαν την απαίτηση τους για άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό  της χώρας προκειμένου να ζητήσουν την έναρξη πραγματικού διαλόγου  για το Ασφαλιστικό .

ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

ΓΣΕΕ

ΕΣΕΕ

ΕΣΗΕΑ

ΠΑΣΕΓΕΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΤΕΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

EΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

OIKONOMIKO ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

& ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

ΈΝΩΣΗ  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣΕΕ Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

 ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Με την πρωτοβουλία που ανελήφθη συγκροτείται ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο, απέναντι σε αυτό το μη ηθικά βιώσιμο και ψευδώνυμο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, δήθεν ασφαλιστικό, αλλά για ένα βαθύτατα φορομπηχτικό νόμο.

Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι επιστήμονες της χώρας, οι αγρότες, όλοι συμμετέχουν σε αυτό το μέτωπο κοινής αντίδρασης και στις 4 του Φλεβάρη θα έχουμε τη μεγάλη Γενική Απεργία, με συμμετοχή σε συγκέντρωση όλων αυτών των κοινωνικών δυνάμεων και  με κάλεσμα σε κάθε γειτονιά, ο κόσμος να βγει στο δρόμο.

Να βγει στο δρόμο να εκφράσει την αντίθεσή του για όλα αυτά που αποφασίζουν ερήμην του, για όλα αυτά που καταστρέφουν το μέλλον και των παρόντων και των επόμενων γενεών.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: