ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης
ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης

Χανιά 16 Φεβρουαρίου 2016

Με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας με την οποία προήχθηκα στο βαθμό του Αντιστρατήγου και την επικείμενη ανάληψη των νέων καθηκόντων μου στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εκτίμηση

και την ευρεία αποδοχή με την οποία περιβάλατε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, τα τελευταία χρόνια κατά την θητεία μου στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για τις απόψεις, τον διάλογο και τις εμπειρίες τις οποίες μοιραστήκαμε και για όσα θετικά κατορθώσαμε από κοινού.

Σήμερα, ολοκληρώνεται ένας μείζον υπηρεσιακός κύκλος για την επαγγελματική μου πορεία. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα η συνεργασία μου με πλήθος συναδέλφων που στάθηκαν και στέκονται αφοσιωμένοι στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Επίσης, ευχαριστώ τους εκπροσώπους των Δημοσίων Αρχών και Φορέων, των συλλογικοτήτων και ενώσεων όλης της Κρήτης που σε κάθε βήμα διαλόγου και επικοινωνίας μαζί μας ανταποκρίθηκαν κι έπραξαν με πολιτισμένο και ουσιαστικό τρόπο. Ομοίως, η συμπαράσταση και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων, των προσωπικοτήτων και όλων των πολιτών του νησιού ήταν συγκινητική και άκρως εποικοδομητική σε κάθε πράξη των Αστυνομικών της Κρήτης.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς για όλα όσα συνεισφέρετε και είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθείτε να το κάνετε με υπευθυνότητα και αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο, στην Πατρίδα μας και σε ολόκληρη την κοινωνία μας.

Κλείνοντας, εκφράζω την ευαρέσκεια μου σε όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό όλων των υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης που πιστεύει και ενεργεί με αυταπάρνηση, ευσυνειδησία και επαγγελματισμό στον καθημερινό αγώνα, πλάι στους πολίτες και τους επισκέπτες της Κρήτης.

Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη, ανεξαρτήτως των δύσκολων συγκυριών και των σύγχρονων προκλήσεων παρουσιάζει διαχρονική ισχύ με άρρηκτη ενότητα και διαδοχή των ανθρώπων που την συνθέτουν και που λειτουργούν με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και την καθιέρωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλες και όλους. Διαβεβαιώνω ότι, από την νέα μου θέση θα εξακολουθήσω να βρίσκομαι στην διάθεση σας και να είμαι παρών σε κάθε κάλεσμα σας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Μιχάλης Καραμαλάκης

Αντιστράτηγος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: