Είσοδος στη Μαρίνα

Μοτοσικλετιστές αιμοδότες

Και ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου, (23/6), ο χώρος της Μαρίνας Αγίου Νικολάου, στη Κρήτη, γέμισε μηχανές. Μεγάλου κυβισμού, ταξιδιάρες, οι οποίες ανήκουν στα μέλη του συλλόγου μοτοσικλετιστών αιμοδοτών Ελλάδος. Οι μοτοσικλέτες και οι αναβάτες τους ντυμένοι στα κόκκινα μεταφέρουν ένα «Μήνυμα Αγάπης για την εθελοντική αιμοδοσία». Η επίσκεψη των μοτοσικλετιστών γίνεται στο πλαίσιο της σκυταλοδρομίας, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε πόλεις όλης της χώρας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σπύρος Γραμμένος, σε μια σύντομη τελετή, παρέδωσε στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, Δημήτρη Κουνενάκη, τη σκυτάλη ζητώνας του να βοηθήσει και ο ίδιος, αλλά και όλοι οι πολίτες του Δήμου, στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ο Δήμαρχος ανταπέδωσε με δώρα προς τους μοτοσικλετιστές, από την εγχώρια παραγωγή.

Γραμμένος, Κλώντζας, Κουνενάκης

Μοτοσικλετισές αιμοδότες

Σημειώνεται ότι το ξεκίνημα της σκυταλοδρομίας έχει γίνει στις 25 Αριλίου με αφετηρία το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και μέχρι σήμερα ο σύλλογος έχει επισκεφθεί πόλεις όλης της χώρας. Στόχος η σκυταλοδρομία να αποτελέσει θεσμό και να μπορέσουν τα μέλη του συλλόγου τα επόμενα χρόνια να επισκεφτούν και άλλες περιοχές της χώρας μς.

Η επόμενη στάση των μοτοσικλετιστών είναι τα Χανιά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos

Αρέσει σε %d bloggers: