να διαχειριστούμε την πιεστική καθημερινότητα των συμπολιτών
από την υπογραφή της σύμβασης

“Ευελπιστούμε ότι  στο εξής διαθέτουμε ένα σημαντικό “εργαλείο”, προκειμένου ν΄αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε την πιεστική καθημερινότητα των συμπολιτών, η οποία μας ενδιαφέρει άμεσα – όπως μας ενδιαφέρει και η ποιότητα των υποδομών σ΄όλο τον Δήμο !

Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την ανυπαρξία συνεργείων και εκεί ακριβώς έγκειται η δυσκολία παράδοσης και χρόνου περαίωσης του, από τον εργολάβο. Γιατί μέχρι σήμερα, συνήθως οι εργολαβίες είχαν ένα απολύτως σαφές αντικείμενο το οποίο διαχειρίζονταν και για το οποίο ελέγχονταν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή το αντικείμενο αφορά σε μια μεγάλη περιοχή, προκρίναμε να υπάρξουν τμηματικές εντολές ανά τρίμηνο, ώστε να υπάρξει έλεγχος και συνέπεια στην πορεία υλοποίησης του έργου”.

Τα παραπάνω δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, λίγο μετά την υπογραφή σύμβασης για την συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων, κοινόχρηστων χώρων στην Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, με τον εργολάβο κ. Χατζάκη Κωνσταντίνο.

Πρόκειται για το τελευταίο από τα έργα που είχαν δημοπρατηθεί ήδη από τον Απρίλιο προυπ. 300.000 ευρώ, βάση του οποίου καλούνται ν΄αντιμετωπιστούν ζητήματα που δεν δύναται ν΄αντιμετωπίσει ο Δήμος λόγω της ανυπαρξίας ειδικού συνεργείου συντηρήσεων και αποκαταστάσεων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, με δύο εργολαβίες στις περιοχές Πάνω & Κάτω Μεραπέλλου,  ο δήμος διαθέτοντας το ποσό των 800.000 ευρώ για το 2018, θα μπορέσει νά αντιμετωπίσει αξιοπρεπώς -παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες- ζητήματα που απασχολούν κυρίαρχα τους πολίτες της περιοχής .

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos