οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου για τον εθελοντισμό
Οι μαθητές, με την συνδρομή της εκπαιδευτικού απηύθυναν στον Δήμαρχο ερωτήσεις ….

Έθιμα της Αγγλίας, κεράσματα και άκρως ενδιαφέρουσες ερωτήσεις έθεσαν στον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, οι μαθητές της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, στην συνάντηση που είχε σήμερα μαζί τους, μετά από πρόσκληση της εκπαιδευτικού κ. Βούλας Παγκάλου, με αφορμή το πρόγραμμα “Νοιάζομαι και Δρω” που βασίζεται στον εθελοντισμό και στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών.

Οι μαθητές, με την συνδρομή της εκπαιδευτικού απήθυναν στον Δήμαρχο στοχευμένες ερωτήσεις, αναφορικά με το υφιστάμενο σύστημα υγείας, το πρόγραμμα περίθαλψης αστέγων, την δημιουργία θεματικού πάρκου στην περιοχή, τις εθελοντικές ομάδες, ενώ όπως δήλωσαν επιθυμούν να πάρουν μέρος σε εθελοντικές δράσεις που διοργανώνονται στον Δήμο, με την στήριξη του σχολείου που φοιτούν αλλά και της αρμόδιας με το πρόγραμμα καθηγήτριας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο στην τάξη των μαθητών όσο και στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού, οι μαθητές προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία τους να τον επισκεφθούν στον χώρο όπου εργάζεται, προκειμένου να  γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας δομών και υπηρεσιών του δήμου.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos