Ο ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου ταλαιπωρεί τους πελάτες του

Αρχές του χρόνου, έρχεται ένα έγγραφο πληρωμής από τον ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου, όταν μέχρι τότε είχε πληρωθεί και ο τελευταίος λογαριασμός.  Σε ερώτηση μας τι είναι ο συγκεκριμένος λογαριασμός, η απάντηση ήταν: ένα παλαιότερο ποσό που δεν είχε υπολογιστεί από τον σύστημα, ή είχε παραπέσει…. δηλ. λάθος εσωτερικό, το οποίο όμως απαιτούσε ο οργανισμός. Για να γλυκάνει το χάπι: να σας το σπάσουμε σε μικρές δόσεις για να μην σας φανεί. Έγινε η σχετική ρύθμιση, αλλά με το κλείσιμο λόγω κορωνοϊού και τις τράπεζες σε μεγάλο βαθμό σε μειωμένη λειτουργία, οι πληρωμές δεν έγιναν.

Πέμπτη 16 Ιουλίου, τηλέφωνο από τον ΤΟΕΒ, αν δεν πληρωθεί άμεσα το ποσό τη Δευτέρα σας βγάζουμε τα υδρόμετρα !!!!!

Οπότε πάμε από τα γραφεία του ΤΟΕΒ στον κόμβο Κριτσάς και ζητάμε επανεκτύπωση του λογαριασμού. Ο λογαριασμός με προσαύξηση παρακαλώ λόγω καθυστέρησης. Όπερ και εγένετο, αλλά κρατείστε το γεγονός για παρακάτω.

Πάμε στις τράπεζες, δεν δέχονται τη πληρωμή με μετρητά, ούτε φυσικά με κάρτα άλλης τράπεζας, άρον – άρον θα πρέπει να έχεις λογαριασμό πλέον στη τράπεζα να καταθέσεις εκεί και από κει να πληρωθεί ο λογαριασμός. Το νταβατζιλίκι με τις τράπεζες σε πλήρη ευημερία.

Σε τηλεφώνημα μας στον ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου πως θα πληρώσουμε αφού ναι μεν αναφέρετε μια σειρά τράπεζες στη πίσω σελίδα, αλλά πλέον δεν δέχονται πληρωμές, η απάντηση ήταν δεν γνωρίζουμε εμείς τη πολιτική των τραπεζών. Στο ερώτημα πως θα πληρώσουμε αφού υπάρχει η «απειλή διακοπής υδροδότησης» καμία απάντηση παρ’ ότι λύση υπήρχε ήδη !!!!!!!

Όταν μετά απ’ όλα αυτά, καλούμε τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μανόλη Καμπανό να τον ρωτήσουμε τι είν’ όλα αυτά, τι μας απαντά;;;;;

….. ότι τώρα ο ΤΟΕΒ στο γραφείο διαθέτει POS και ότι θα μπορούσατε να πληρώσετε επί τόπου !!!!!!!

Τα σχόλια δικά σας ……..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos