Πατίνια στον χιονισμένο Ψηλορείτη!!! 07-01-2019
πατίνι στο χιόνι

Φόρεσαν τα πατίνια τους και ανέβηκαν στον Ψηλορείτη για προπόνηση και χιονοπόλεμο! 

Οι αθλητές του ΟΚΑ Πρέβελη απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι δεν σταματούν πουθενά!

Οι προπονητές με τους έμπειρους αθλητές φόρεσαν τα πατίνια τους και ανέβηκαν ως τον χιονισμένο Ψηλορείτη για να προπονηθούν, να παίξουν με το χιόνι και να ευχηθούν καλή χρονιά!

Οι προκλήσεις της ομάδας διαρκώς αυξάνονται και αυτό είναι που την κρατάει σε εγρήγορση!

Όπως ανέφερε ο Μανώλης Σφακιανάκης, προπονητής του ΟΚΑ Πρέβελη, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, χρειάστηκε να προσαρμόσουν στα πατίνια τους, εκτός δρόμου άξονες με ροδάκια SUV.

Με αυτό τον τρόπο ευχαριστήθηκαν το χιονισμένο τοπίο του Ψηλορείτη!

Η Ζέτα Ζαφειριάδη που είναι μόλις 16 χρονών και είναι πλέον μια έμπειρη αθλήτρια στα roller skates, ανέφερε ότι ήταν μια απίστευτη εμπειρία η προπόνηση στα χιόνια! Το ευχαριστήθηκαν, διασκέδασαν και στο τέλος έπαιξαν χιονοπόλεμο!

Όσο για το κρύο… η ομάδα μετά από τόση προπόνηση στο τέλος ζεστάθηκε και… ίδρωσε! 

Πατίνια στον χιονισμένο Ψηλορείτη!!! 07-01-2019

Με αφορμή το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η Ζέτα Ζαφειριάδη εύχεται υγεία και να θέτουμε όλοι στόχους και να τους πετυχαίνουμε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του τμήματος πατινιών του ΟΚΑ Πρέβελη, Μανώλης Σφακιανάκης, μας αφιερώνει την εξής μαντινάδα:

«Στου Ψηλορείτη την κορφή, πάντα υπάρχει χιόνι

μέχρι να λιώσει το παλιό, καινούργιο το πλακώνει»

https://www.youtube.com/watch?v=-hKqGTD9t7g&feature=youtu.be

Μετά από μια τέτοια προπόνηση δεν γινόταν να μην κάνουν μια στάση στα Ανώγεια για να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα. Το ευχάριστο, ωστόσο, είναι ότι η επόμενη δράση του ΟΚΑ Πρέβελη θα συμπεριλαμβάνει και τους μικρότερους της ομάδας, αφού θα είναι ένας αποκριάτικος αγώνας-party, ανήμερα καρναβαλιού.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos