Στην αξιοποίηση νέων πρακτικών marketing προχωρά ο Δήμος Αγίου Νικολάου
από τη συνάντηση στον δήμο Αγίου Νικολάου

Στην αξιοποίηση της δυναμικής νέων πρακτικών  marketing, επικεντρώθηκε η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (21/11) στον Δήμο Αγίου Νικολάου παρουσία της εκπροσώπου του ΣΕΤΕ κ. Κωνστάντζας Σμπώκου καθώς και εκπροσώπων του δήμου αλλά και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, η συνάντηση με την εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ – πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επικείμενη πιθανόν συνεργασία της εταιρείας: ” Marketing Greece”- μιας καινοτόμου πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας – που στοχεύει στην ανάπτυξη του τουριστικού προιόντος και στην δημιουργία δράσεων που θα ενισχύσουν την δυναμική του ελληνικού τουρισμού.

Να σημειώσουμε, ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, την προηγούμενη περίοδο, δημιουργήσε το “υλικό βάσης”  που θα μπορέσει ν΄αξιοποιηθεί ψηφιακά (φωτογραφίες, video, θεματικά έντυπα κ.α), προκειμένου ορθά και οργανωμένα να γίνεται στο εξής η τουριστική προβολή.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ζήτησε από την κ. Σμπώκου, την συνεργασία της Marketing Greece καθώς και των εξιδεικευμένων συνεργατών της, προκειμένου στοχευμένα να αναδειχθούν νέες στρατηγικές προτεραιότητες.

Χαρακτηριστικά όπως ο ίδιος ανέφερε: ” κομμάτι της συνεργασίας και της προετοιμασίας για τον στόχο που έχει τεθεί, αποτελούν αν μη τι άλλο, οι εκδηλώσεις με διεθνή εμβέλεια που πραγματοποιούνται στην περιοχή και που θα πρέπει ν΄αποτελέσουν στο εξής λόγο επίσκεψης στον Άγιο Νικόλαο και όχι ένα από τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη.

Αναμένουμε – είπε- ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα κινήσεων, ένα αρχικό σενάριο για να προχωρήσουμε παρακάτω, (target group, πελάτες, προβολή όλων των επιχειρηματιών του τόπου) με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού μας προιόνος “.

Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι εκπρόσωποι του ξενοδοχειακού κλάδου κ. Μαριάννα Παναγιωτοπούλου, Στρατής Πατσάκης, Σωτήρης Κρεμαστιώτης καθώς και οι : Aντιδήμαρχος Kοινωνικών Yπηρεσιών κ. Θ. Χαριτάκης και Δ/ντης της Μαρίνας Αγίου Νικολάου και διευθύνων σύμβουλος της ΔΑΕΑΝ κ. Μιχάλης Γαρεφαλάκης .

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos