Σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Λασιθίου
παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής

Το Σάββατο 12/1/2019  πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος Αλλαγής του Νομού Λασιθίου, όπου παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Βγόντζας Αντώνης, Εικοσιπεντάκης Φάνης, Κλώντζας Μανώλης και το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μάνος Μαρκόπουλος και οι Γραμματείς των τοπικών οργανώσεων των Δήμων του Νομού Λασιθίου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τα προβλήματα του νομού Λασιθίου και  προγραμματισμός ενόψει των πολιτικών  εξελίξεων . Αποφασίστηκαν οι δράσεις που θα γίνουν στο νομό Λασιθίου το επόμενο διάστημα.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πιο έτοιμο από ποτέ παρακολουθεί στενά τα γεγονότα και τις εξελίξεις και είναι έτοιμο μαζί με τους υποψήφιους του και τους πολίτες του Λασιθίου να στείλουν ένα μήνυμα  αλλαγής σελίδας για την Ελλάδα και τον Νομό μας.  

Οι πολιτικοί  στόχοι, εφικτοί και υλοποιήσιμοι, για το νομό μας το 2019 είναι η κατάκτηση της Κοινοβουλευτικής έδρας και  η εκλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κρήτης Αρναουτάκη Σταύρου, που στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής .

Γραφείο τύπου νομαρχιακής επιτροπής Λασιθίου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos