το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ στον αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
από τη συνάντηση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Γιάννη Γουλιδάκη επισκέφτηκε το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, στις 11.00. Η συνάντηση είχε μεν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, ως μια πρώτη συνάντηση μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ανταλλαγής ευχών για τη νέα χρονιά,-μέσω και του ημερολογίου 2020 που του επιδόθηκε- όμως εξελίχθηκε σε εποικοδομητική συζήτηση, που διήρκεσε αρκετή ώρα, παρουσία και της περιφερειακής συμβούλου κ. Χανιωτάκη Μαρίας.

Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τον πολιτισμό και την ανάπτυξη της περιοχής, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία και την επιβίωση των εθελοντικών ομάδων και φορέων και επικεντρώθηκε το ενδιαφέρον στο Λαογραφικό Μουσείο.

Ο κ. Γουλιδάκης εξέφρασε τη στήριξή του σε όλα τα επίπεδα δράσης της ΠΛΕΑΜ και  υποσχέθηκε να επισκεφτεί σύντομα το Μουσείο για μια ξενάγηση στο παρελθόν του Απάνω Μεραμπέλλου, μνήμες του οποίου διατηρεί και ο ίδιος, λόγω καταγωγής από τη Λατσίδα.

Το ΔΣ της ΠΛΕΑΜ ευχαριστεί θερμά τον κ. Γουλιδάκη για τη θερμή υποδοχή και το χρόνο που διέθεσε, καθώς και την κ. Χανιωτάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos