Το 4ο Agios Nikolaos on SUP μεγαλώνει κάθε χρόνο !
δεν είναι αθλητικός αγώνας, δεν είναι αθλητική εκδήλωση – είναι μια Πανευρωπαϊκή Γιορτή του SUP για τους συμμετέχοντες

Για άλλη μία χρονιά, ο Άγιος Νικόλαος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την εκδήλωση Stand Up Paddleboarding Agios Nikolaos on SUP, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση, 3 αστέρων, SUP της Ελλάδας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Eurotour SUP!

Το 4ο Agios Nikolaos on SUP θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου στο μαγευτικό νησί της Κρήτης, έχοντας και πάλι ως διοργανωτές τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό Αγίου Νικολάου.

Η πανευρωπαϊκή εκδήλωση θα φιλοξενήσει, εκ νέου, μεγάλα ονόματα του διεθνούς και εγχώριου αθλητισμού και να σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, ξεπερνώντας τις 116 της περσινής διοργάνωσης. Στην κατηγορία των ανδρών, από το εξωτερικό το «παρών» θα δώσουν ο πρωταθλητής Michael Booth καθώς και ο Titouan Puyo 2ος στην παγκόσμια κατάταξη, ο παγκόσμιος πρωταθλητής ISA Bruno Hasulyo, o Leonard Nika και η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana, η Susak Molinero, ο Paolo Marconi, ενώ από την Ελλάδα θα παρευρεθούν οι, Αλέξανδρος Πράπας, Νίκος Συρίγος, Δημήτρης Απαλαγάκης, Μάνος Νερατζούλης, Πέτρος Φροντιστής και Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου. Αντιστοίχως, στην κατηγορία των γυναικών θα αγωνιστούν  η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ISA Olivia Piana μαζί με τις Susak Molinero, Caterina Stenta και Susanne Lier όπως και τις Ελληνίδες Κωσταντίνα Κονταρίνη, Μαρινέλα Ελ Καη, Φυργαδη Ελλή και άλλες.

Πέρα από το αθλητικό σκέλος του event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθότι όλα τα έσοδα των εθνικών συμμετοχών θα διατεθούν, όπως κάθε χρονιά, για τη στήριξη και προώθηση των σκοπών των «Φίλων Παιδόπολης Νεαπόλεως», του μη κερδοσκοπικού εθελοντικού σωματείου που προσφέρει στα παιδιά του Δήμου καθώς και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίου Νικολάου. Οι οργανισμοί αυτοί συμβάλλουν στην κάλυψη των βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας, ειδικά σε μία περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση – δεν είναι αθλητικός αγώνας, δεν είναι αθλητική εκδήλωση – είναι μια Πανευρωπαϊκή Γιορτή του SUP για τους συμμετέχοντες – μια επίδειξη στην οποία θα συμμετάσχουν διεθνείς αθλητές – Παγκόσμιοι πρωταθλητές, σε εξαιρετικές διαδρομές που ήδη έχουν σχεδιαστεί στο θαλάσσιο στίβο της περιοχής. Μετά τις απονομές την Κυριακή, η γιορτή θα κλείσει με συναυλία από τους ξεχωριστούς «The Bon Viveurs – ex Burger project”!

Σας περιμένουμε όλους για να ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία SUP!

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos