ο Μεσαρί Αλ Μεζιέντ με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη
ο Μεσαρί Αλ Μεζιέντ με την αντιπεριφερειάρχη Πελαγία Πετράκη

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη υποδέχτηκε τη Τετάρτη 4 Ιουνίου στο γραφείο της τον Διπλωματικό Ακόλουθο της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Μεσαρί Αλ Μεζιέντ και ενημερώθηκε για το πλοίο «Journey of Hope» το οποίο στα πλαίσια της ανθρωπιστικής αποστολής που πραγματοποιεί προγραμματίζει την άφιξη του στον λιμένα Ιεράπετρας στις 12 Ιουνίου 2014.

Η αποστολή πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al – Ahmed Al  – Jaber Al – Sabah και ενημερώνει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το Σύνδρομο Down, από αυτισμό και άλλες νοητικές ασθένειες.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Ιεράπετρα τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής προγραμματίζουν να έρθουν σε επαφή με άλλους κοινωφελείς οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα της αποστολής αυτής.

Η Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη έδωσε στον Διπλωματικό Ακόλουθο διαφημιστικό υλικό (έντυπο και ηλεκτρονικό) της περιοχής του Λασιθίου ενώ δεσμεύτηκε για την υποστήριξη και την συνεργασία της στην ανθρωπιστική αυτή πρωτοβουλία.

ο Μεσαρί Αλ Μεζιέντ με τον δήμαρχο Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη
ο Μεσαρί Αλ Μεζιέντ με τον δήμαρχο Ιεράπετρας Σήφη Αναστασάκη

Τον Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη επισκέφθηκε τη Τρίτη (3/6) ο Διπλωματικός Ακόλουθος της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Αθήνα κ. Μεσαρί Αλ Μεζιέντ προκειμένου να τον ενημερώσει για το “ταξίδι της Ελπίδας” (journey of hope) που θα περάσει από την πόλη της Ιεράπετρας.

Πρόκειται για μια ανθρωπιστική αποστολή που τελεί υπό την αιγίδα του Εμίρη του κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-jaber Al Sabah, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται, για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το σύνδρομο Ντάουν (Down), από αυτισμό κι από άλλες νοητικές ασθένειες.

“Ο Δήμος Ιεράπετρας θα συμμετέχει στην υποδοχή της αποστολής στις 11 Ιουνίου, θα υποδεχθούμε και θα καλωσορίσουμε τους επισκέπτες μας στον τόπο μας, στηρίζοντας μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία που είναι σημαντική και που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων διεθνών ΜΜΕ”, επεσήμανε ο Δήμαρχος.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: