Χερσόνησος, μέτρα θωράκισης της δημόσιας υγείας
Η Επιτροπή θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες

Μετά τη σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της αρμόδιας δημοτικής Επιτροπής στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της θωράκισης της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, υπό το δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο, αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Οι υπηρεσίες του Δήμου Χερσονήσου θα παραμείνουν κλειστές σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου και αύριο, Παρασκευή 13 Μαρτίου για να πραγματοποιηθεί προληπτικά απολύμανση των δημοτικών καταστημάτων. Επίσης αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας των κλειστών αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων (Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο Λιμ. Χερσονήσου και κλειστό γυμναστήριο Γουρνών) μέχρι και 25 Μαρτίου 2020, ενώ και σε αυτές σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί απολύμανση προληπτικά.
  2. Παρακαλούνται οι δημότες να προσέρχονται στις δημοτικές υπηρεσίες μόνο για εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις και αφού έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικά ή μέσω mail με τον αρμόδιο υπάλληλο.
  3. Η επίσημη πύλη ενημέρωσης είναι το site του Δήμου (www.hersonisos.gr), όπου οι δημότες μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να εξυπηρετηθούν από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που παρέχει.
  4.  Άμεσα εξετάζεται η δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών  παροχής επιπλέον ηλεκτρονικών υπηρεσιών στους δημότες από το αρμόδιο Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Η Επιτροπή θα προβεί σε όλες τις ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες με απόλυτη προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos