η μακέτα του μνημείου
σχέδιο του μνημείου

Έως το τέλος του έτους, αναμένεται να ολοκληρωθεί το Μνημείο Ηρώων στο Δ.Δ. Βραχασίου, σε οικόπεδο που ήδη έχει δωρίσει στο Δήμο Αγίου Νικολάου, η ιατρός κ. Πλευράκη Κυριακή, η οποία έλκει την καταγωγή της από την συγκεκριμένη περιοχή.

Σε συνάντηση  που είχε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με την αρχιτέκτονα κ. Βίκυ Γρίβα,

που έχει αναλάβει την υλοποίηση των σχεδίων στο εν λόγω μνημείο, επιβεβαιώθηκε η βούληση του δήμου για την ταχύτερη δυνατή παράδοση του συγκεκριμένου έργου, σε χρόνο που θα δώσει την δυνατότητα,  στους μαθητές του Σισίου, να πραγματοποιήσουν τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουν για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

«Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αναφερόμενος στην παρουσίαση των σχεδίων της αρχιτέκτονος κ. Γρίβας, τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα προταση – εύκολα υλοποιήσιμη, κυρίως λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του. Το μνημείο –είπε- διακρίνεται από καθαρές γραμμές και μια ιδιαίτερη απλότητα που εκπλήσσει στη σχεδίαση του. Εφόσον ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες ( αρχιτεκτονικός έλεγχος, πολεοδομία) και εκδοθεί η προβλεπόμενη άδεια,πρόσθεσε το μνημείο θα είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που αποτελεί στόχο για τον δήμο, δεδομένου ότι τόσο οι  κάτοικοι αλλά και η δωρήτρια επιθυμεί την ολοκλήρωση του σε σύντομο χρόνο.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos