ΗλικιωμένοιΤο αίτημα χρηματοδότησης του σημαντικού έργου ανέγερσης Στέγης Ηλικιωμένων και Αναξιοπαθούντων στη Σητεία επανφέρει με ερώτημα του,  αυτή τη φορά προς τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο ο βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.
 
Όπως επισημαίνει ο βουλευτής «το έργο θα αξιοποιήσει ιδιόκτητο οικόπεδο 48 στρεμμάτων του Δήμου, ο οποίος, όμως, λόγω της δεινής οικονομικής του κατάστασης αδυνατεί να προχωρήσει στην υλοποίηση του σημαντικότατου αυτού έργου με ίδιους πόρους»
 
Αλλωστε ο δήμος Σητείας με την υπ’ αριθμ. 1722/24-5-06 επιστολή του είχε απευθύνει έκκληση στο υπουργείο Υγείας να χρηματοδοτήσει την εκπόνηση της απαιτούμενης μελέτης για την ανέγερση Στέγης Ηλικιωμένων και Αναξιοπαθούντων στην Σηεία.
 
Ο κ. Καρχιμάκης ρωτά τον υπουργό Υγείας αν «με δεδομένες τις προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησής σας για ενίσχυση των δομών κοινωνικής φροντίδας ιδίως στην Περιφέρεια, θα ικανοποιήσετε το αίτημα χρηματοδότησης του Δήμου Σητείας, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αξιοποίηση δημοτικού οικοπέδου για την ανέγερση Στέγης Ηλικιωμένων και Αναξιοπαθούντων»;
 
 
γράφει η Βίκυ Αγγελοπούλου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos