ο δήμαρχος με τους ταξιτζήδες
ο δήμαρχος με τους ταξιτζήδες

«Κοινή επιδίωξη όλων θα πρέπει να αποτελέσει στο εξής, η αισθητική αναβάθμιση της πόλης και η καλύτερη λειτουργίας της, προς όφελος κατοίκων και επισκεπτών». Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, μετά την συνάντηση που είχε σήμερα (25/4), με εκπροσώπους του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Αγίου Νικολάου.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η πιάτσα των ταξί που λειτουργεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, μεταφέρεται στην οδό Αρκαδίου, και στο εξής θα εξυπηρετούνται 10-12 αυτοκίνητα, ενώ προβλέπεται να υπάρξει μία θέση αποβίβασης επί της πλατείας.

Στο τμήμα της παραπάνω οδού  πίσω από το Ειρηνοδικείο θα επιτρέπεται η κίνηση ΙΧ οχημάτων  μέχρι το σημείο του δρόμου που βρίσκεται το ξενοδοχείο «Κρόνος», ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα κατευθύνεται με έξοδο προς την Ν. Πλαστήρα. Από τους επαγγελματίες του κλάδου, ζητήθηκε η τοποθέτηση δύο παγκακίων στη νέα πιατσα για την εξυπηρέτηση των επιβατών και η δημιουργία μιας μικρής ξύλινης κατασκευής στους πεζόδρομους που υπάρχουν στους παρακείμενους δρόμους  για την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών οδηγών.

Η σχετική απόφαση που ελήφθη από την επιτροπή κυκλοφορίας τίθεται σε εφαρμογή τις επόμενες μέρες, ενώ σύμφωνα με τον δήμαρχο εάν κριθεί σκόπιμο να υπάρξουν αλλαγές , αυτές θα γίνουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos