Αλλαγές λειτουργίας  Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου
Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (ΤΕΙ) του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή προβλημάτων και προστριβών, η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα:

  • Όλα τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία λειτουργούν πρωινές ώρες με ραντεβού και με συγκεκριμένη ώρα, η οποία ανακοινώνεται στον πολίτη κατά το κλείσιμο του ραντεβού (με μια εύλογη απόκλιση).
  • Όλα τα ραντεβού  κλείνονται από τη Γραμματεία των ΤΕΙ.
  • Η σειρά εξέτασης καθορίζεται αυστηρά από τη σειρά και την ώρα του ραντεβού και όχι από τη σειρά ή την ώρα προσέλευσης των ασθενών και τηρείται με έντυπη λίστα από τον ιατρό ή τη νοσηλεύτρια κάθε ιατρείου
  • Η επικύρωση των ραντεβού γίνεται απευθείας σε κάθε ιατρείο από τον ιατρό ή τη νοσηλεύτρια κάθε ιατρείου. Συνεπώς, παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται απευθείας στο ιατρείο που έχουν κλείσει ραντεβού και όχι στη Γραμματεία για επικύρωση.

Για τη διευκόλυνση και υποστήριξή σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας του νοσοκομείου μας ή στους αρμόδιους υπαλλήλους/προϊστάμενους.

                                                                                        Η Διοικήτρια                                                                                      Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos