Ας επιδείξουμε υπευθυνότητα στην αντιμετώπιση της πανδημίας ....
από αριστερά, Ξένος, Μωυσάκη, Στρατάκη, Κλώνος

Σε κοινή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του κοινού προχώρησαν η διεύθυνση υγιεινής της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με τη πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μιας και ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού ανεβαίνει πλέον επικίνδυνα, με πολλά στα σχολεία.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Δημόσιας Υγιεινής, Προαγωγής και Πρόληψης Κώστας Κλώνος, η Αναπλ. Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Λασιθίου Μαρία Μωυσάκη, και οι Υπεύθυνοι Διαχείρισης covid σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λασιθίου Μαρία Στρατάκη και Γιώργος Ξένος, απηύθυναν έκκληση αυτοσυγκράτησης, ψυχραιμίας και προσοχής.

Η έκκληση αφορά γονείς και μαθητές, να τηρούν κατά γράμμα τις, σε ισχύ, οδηγίες για τη προστασία όλων από τη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας στο κοινωνικό σύνολο.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένοι από τη στάση ορισμένων γονέων, που ενώ βρίσκονται μαθητές θετικοί στον κορωνοϊό σε κάποιο τμήμα, αρνούνται να υποβληθούν τα παιδιά τους σε έλεγχο (rapid test), με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέπεται η είσοδος στο σχολείο.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos