Αστυνομικοί έκκληση στους βουλευτές Λασιθίου
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Έκκληση απευθύνουν μέσω επιστολής τους προς τους βουλευτές Λασιθίου οι αστυνομικοί του νομού, να μην εισαχθεί το ειδικό μισθολόγιο στο νομοσχέδιο για τη 2η αξιολόγηση.

ΠΡΟΣ

  • κ. ΘΡΑΨΑΝΙΩΤΗ Εμμανουήλ Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
  • κ. ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ιωάννη τ. Πρόεδρο και νυν Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

          Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές του Νομού Λασιθίου

Εμείς οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα και είμαστε αποδέκτες, ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, όλων των δυσβάστακτων μέτρων που εφαρμόστηκαν τα τελευταία επτά (7) Μνημονιακά έτη με στόχο την έξοδο από την κρίση, αλλά ο εμπαιγμός και η έλλειψη βασικών δημοκρατικών αρχών από πλευράς της Κυβέρνησης ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Οι Αστυνομικοί στον ευαίσθητο και συνάμα επικίνδυνο Τομέα της Προστασίας & Ασφάλειας του Πολίτη, δεν αποτελούν Β΄ και Γ’ κατηγορίας πολίτες αυτής της χώρας.

Παρακαλούμε όπως, μέσω των ενεργειών σας, να αποφευχθεί η εισαγωγή τροπολογίας που αφορά το ειδικό μισθολόγιο των Σωμάτων Ασφαλείας & Ενόπλων Δυνάμεων στο σχέδιο νόμου που αφορά στο πρόγραμμα για το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης ή σε περίπτωση εισαγωγής της, να λάβει χώρα από εσάς κάθε σχετική πρωτοβουλία με στόχο την άμεση απόσυρσή της ή την καταψήφισή της.

Μετά Τιμής!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ. Ν. Λασιθίου

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος Χ. ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ                                     Μιχαήλ Κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos