Για την Επιχειρησιακή Άσκηση Ετοιμότητας              Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ευχαριστίες
οι σκηνές, ιατρεία που στήθηκαν έξω από το νοσοκομείο για την άσκηση

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους πολίτες ότι την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 διεξήχθη με επιτυχία η πρώτη Επιχειρησιακή Άσκηση Ετοιμότητας μεγάλης κλίμακας για τη Μερική Εκκένωση του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου σε περίπτωση σεισμού.

Το προσωπικό του νοσοκομείου μας ανταποκρίθηκε με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα στις απαιτήσεις της εν λόγω άσκησης και επέδειξε υψηλό βαθμό ετοιμότητας σε συνθήκες κρίσης. Το σενάριο της άσκησης ολοκληρώθηκε στο σύνολό του σε χρόνο πιο σύντομο από ότι αναμενόταν και διεκπεραιώθηκαν επιτυχώς όλα τα συμβάντα και περιστατικά που περιελάμβανε σε πολλά και διαφορετικά σημεία και χώρους των κτιριακών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου.

Η Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της άσκησης και συγκεκριμένα:

  • Το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας του Υπουργείου Υγείας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Τμήμα Τροχαίας, το Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Εθνοφυλακή, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου για την άψογη και υποδειγματική συνεργασία, τον άριστο συντονισμό, τον επαγγελματισμό, την αμέριστη υποστήριξη και τη διάθεση του απαιτούμενου εξοπλισμού και των λοιπών υλικών και ανθρώπινων μέσων.
  • Τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, τους Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων-ΚΥ του νομού, τα μέσα ενημέρωσης και άλλους φορείς για την παρουσία και την υποστήριξη.
  • Τον ιδιοκτήτη του χώρου στάθμευσης «Public Parking Lot» για τη διάθεση του χώρου, το Δήμο Αγίου Νικολάου για τον καθαρισμό του, τον Ερυθρό Σταυρό και όλες τις εθελοντικές ομάδες και τους μεμονωμένους εθελοντές, τους μαθητές του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του νοσοκομείου μας και τους μαθητές του ΔΙΕΚ Τεχνικών Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ Αγίου Νικολάου που επίσης συμμετείχαν με υλικό και ανθρώπινο δυναμικό.
  • Το καφέ «Ammoudi Beach», το ξενοδοχείο «Blue Palace», το ξενοδοχείο «Coral», ζαχαροπλαστείο «Μέλισσα» και τέντες «Tentosystem» για τη χορηγία υλικού και εξοπλισμού.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους εργαζόμενους για την αγόγγυστη συμμετοχή τους, τη σκληρή προετοιμασία, το ειλικρινές ενδιαφέρον, το ομαδικό πνεύμα, την άριστη συνεργασία και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν χωρίς τα οποία θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της άσκησης και όλους τους επικεφαλής των ομάδων και τομέων για τον άψογο συντονισμό των επιχειρήσεων και την  εξαιρετική απόδοση. Ευχαριστούμε τέλος όλους τους πολίτες για τη συνεργασία, την κατανόηση και την υποστήριξή τους.

                                                                                                       Η Διοικήτρια                                                                                                      Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos