Για τη νέα σχολική χρονιά
έναρξη νέας σχολικής χρονιάς σε σχολείο της περιοχής

Για τη νέα σχολική χρονιά (2022 – 2023) που ξεκινά, λάβαμε μια σειρά μηνύματα, χαιρετισμούς, ευχές…….

Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Κρήτης Έφη Κουτεντάκη:

«Σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, χωρίς τις δυσκολίες των δύο τελευταίων ετών. Το μέλλον του τόπου, χτίζεται μέσα στους φορείς της εκπαίδευσης. Με αυτό το δεδομένο, η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει την προσπάθεια για τη στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας με κάθε πρόσφορο τρόπο.  Ευχή όλων μας είναι ένα καλό ξεκίνημα, με δύναμη και αισιοδοξία, για μια αποδοτική, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά. Καλή αρχή!». 

Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός:

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά. Στην αφετηρία της, εύχομαι καλή πρόοδο και δημιουργική πορεία, σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες. Εύχομαι, συνάμα, δύναμη και αντοχή στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς για την εξαιρετικά σημαντική αποστολή που αναλαμβάνουν.

Ελπίζουμε ότι το νέο σχολικό έτος θα ολοκληρωθεί, χωρίς δυσμενείς συνέπειες από την υπαρκτή ακόμη πανδημία.

Ο Δήμος Ηρακλείου και οι αρμόδιες υπηρεσίες του θα σταθούν κι εφέτος αρωγοί στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην προσπάθεια να πραγματωθεί άρτια το έργο της. Συμβάλλοντας με ουσιαστικές δράσεις στην εκπλήρωση των αναγκών και στην επίλυση όσων ζητημάτων θα προκύψουν.

Καλή σχολική χρονιά.

Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης:

Για την έναρξη της νέας σχολική περιόδου ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου Γιάννης Ανδρουλάκης ευχόμενος καλή σχολική χρονιά στις μαθήτριες, στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς αναφέρει ότι «φέτος το νέο σχολικό έτος ξεκινάει με περισσότερη αισιοδοξία και προστασία της υγείας των παιδιών καθώς η επιστήμη έχει προσφέρει τα μέγιστα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου στέκεται αρωγός στην εκπαιδευτική κοινότητα και προς αυτή την κατεύθυνση με την συνεργασία των φορέων της εκπαίδευσης και της Πολιτείας δημιουργείται ένα δημιουργικό περιβάλλον για την πρόοδο της δημόσιας εκπαίδευσης του τόπου. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς καλό με αισιοδοξία σχολικό έτος» αναφέρει  ο Αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Δήμαρχος Αγίου Νικολάου:

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, σηματοδοτεί πάντα μια νέα αρχή για την εκπαιδευτική κοινότητα, ένα καινούριο ταξίδι με στόχους, όραμα και όνειρα για τη νέα γενιά και μαζί σηματοδοτεί ελπίδα και νέες προσδοκίες για ολόκληρη την κοινωνία.

Αυτή τη χρονιά, μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεκινούν μακριά απ’ τα προβλήματα και τους περιορισμούς που ανέκυψαν εξαιτίας της πανδημίας. Τα σχολεία ανοίγουν σε συνθήκες ομαλότητας, με την ευχή και την προσδοκία όλων μας η επιδημιολογική εικόνα των επόμενων μηνών να μην παρουσιάσει σημάδια επιδείνωσης ώστε να μην ανατραπεί, με κανέναν τρόπο, η κανονικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου,  όλο το προηγούμενο διάστημα φρόντισε για την λειτουργική ετοιμότητα, την καθαριότητα και ασφάλεια των σχολικών μονάδων, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Με σύμπνοια, πνεύμα συνεργασίας, εύχομαι να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο, οι στόχοι της παιδαγωγικής διαδικασίας ,γιατί η Παιδεία είναι η κινητήριος δύναμη για την ευημερία της κοινωνίας μας.

Στους μαθητές, στους  εκπαιδευτικούς και στους γονείς, εύχομαι καλή, γόνιμη και εποικοδομητική χρονιά, με υγεία, δύναμη και πίστη. Επίσης καλή πρόοδο στα παιδιά και ευόδωση όλων των προσπαθειών τους».

Δήμαρχος Χερσονήσου

«Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και θα αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου για τη νεολαία του τόπου μας, γεμάτη όνειρα και προσδοκίες.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, υγεία και μια γόνιμη και αποδοτική σχολική χρονιά.

Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι κάθε επιτυχία στο δύσκολο και σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Στους γονείς, εύχομαι υγεία και δύναμη έτσι ώστε να παρέχουν στήριξη στα παιδιά τους.

Με τη βοήθεια και τη θέληση όλων μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, μπορούμε να πετύχουμε μία γόνιμη και παραγωγική σχολική χρονιά, επιστρέφοντας στην κανονικότητα που όλοι, και κυρίως τα παιδιά, έχουν ανάγκη.

Είμαι πεπεισμένος, ότι με την αγαστή συνεργασία όλων, θα επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι  σε όλους μία δημιουργική και γόνιμη σχολική χρονιά».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos