Προκόπης ΠαυλόπουλοςΟ βουλευτής του ν. Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης με ερώτηση του προς τον υπουργό Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης κ.  Προκόπη Παυλόπουλο ρωτά αν προτίθεται να επιταχυνθεί η διαδικασία δημοπράτησης των εργατικών κατοικιών στον ¶γιο Νικόλαο και αν το υπουργείο θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη της απεμπλοκής των εμποδίων για την ομαλή πορεία της διαδικασίας για να διασφαλιστεί έτσι μία κοινωνική και αναπτυξιακή πρωτοβουλία που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των εργαζομένων.
Αναλυτικά η επιστολή
 
 Κύριε Υπουργέ,
 
 Σύμφωνα με ενημέρωση του εργατικού κέντρου Λασιθίου, υπάρχει καθυστέρηση στη δημοπράτηση για ανέγερση εργατικών κατοικιών στον ¶γιο Νικόλαο, εξαιτίας νομικών εμποδίων που δημιουργούνται από τη δασική υπηρεσία, με αποτέλεσμα η καθυστέρηση αυτή να παρατείνεται, σε βάρος της λύσης του στεγαστικού προβλήματος εργαζομένων από την περιοχή του Αγίου Νικολάου.
 
Μετά τα παραπάνω ερωτάστε:
 
  •  Προτίθεστε να αναλάβετε την πολιτική ευθύνη της απεμπλοκής από τα εμπόδια αυτά, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία δημοπράτησης των εργατικών κατοικιών στον ¶γιο Νικόλαο, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο και τους υπαλλήλους της δασικής υπηρεσίας προκειμένου να μην εμπλακούν σε άλλου είδους προβλήματα, διασφαλίζοντας έτσι μία κοινωνική και αναπτυξιακή πρωτοβουλία που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής των εργαζομένων στην περιοχή του Αγίου Νικολάου;

Σχετικοί Δικτυακοί Τόποι

Υπουργείο Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης

 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos