Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, μένουμε σπίτι
ευχές από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Aγαπητοί συνδημότες,

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι συνθήκες κάτω από οποίες θα εορτάσουμε το φετινό Πάσχα είναι μοναδικές.

Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η πίστη μας δεν περιορίζεται στο περίγραμμα των εκκλησιών μας δημιουργώντας ο καθένας μας τον δικό του χώρο προσευχής στον περιορισμένο χώρο που πρέπει να διαβιούμε λόγω της κοινωνικής απόστασης η οποία είναι υποχρεωτική να τηρείται από όλους μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε όλοι μαζί χωρίς απουσίες.

Μένουμε στο σπίτι μέχρι να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχουμε βάλει όλοι μαζί να βγούμε απ΄ αυτή τη λαίλαπα πιο δυνατοί και με τις λιγότερες κατά το δυνατό απώλειες.

Προς την κατεύθυνση αυτή σας προτρέπουμε να ασκείστε και να αθλείστε    μέσα στα όρια των σχεδίων πόλης και εντός των ορίων οικισμών, αποφεύγοντας τον συνωστισμό. 

Απαγορεύεται όμως η παραμονή στις παιδικές χαρές , στα πάρκα και στις αμμουδιές.

Ο σεβασμός των κυρίων ζητημάτων που τίθενται και κυρίως η απόσταση τουλάχιστον 2m μεταξύ των αθλούμενων δεν θα οδηγήσει τη Δημοτική Αστυνομία και την Ελληνική Αστυνομία στο να υποδείξουν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα και να προβούν στη βεβαίωση παραβάσεων.

Τώρα είναι ώρα να δείξουμε ότι οι σημαντικές επιτυχίες της Ελλάδας και των πολιτών της θα ολοκληρώσουν    την επιτυχημένη διαχείριση της πρωτοφανούς παγκόσμιας κρίσης από την χώρα μας.

Η τήρηση των περιοριστικών μέτρων ουσιαστικά θα οδηγήσει στη συντομότερη αποκλιμάκωση τους και επιστροφή μας  στην κανονικότητα.

Το αναστάσιμο φως του Κυρίου οδηγός μας! 

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνιος Εμμ. Ζερβός   

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos