Το γκράφιτι των παιδιών

Από τις εκδηλώσεις της ημέρας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ( 26 Ιουνίου ) πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη (26/6) εκδήλωση στον Άγιο Νικόλαο η οποία είχε σαν στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.
Στο περίπτερο που είχε στηθεί στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου, πολλοί συμπολίτες μας εκδήλωσαν ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν για τη δράση που έχει αναπτύξει ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ στην πόλη του Αγίου Νικολάου, στην Ιεράπετρα και στη Σητεία.

Γονείς ατόμων ενταγμένων στα προγράμματα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ, μοίραζαν χέρι με χέρι φυλλάδια σε όλα τα κεντρικά σημεία της πόλης, κατατοπίζοντας τους πολίτες για το πόσο σημαντική είναι η πρόληψη και η ενημέρωση των νέων.
Κατά τις 12 το μεσημέρι τα παιδιά του ΚΔΑΠ….. συγκεντρώθηκαν στο περίπτερο και φωτογραφήθηκαν δίπλα σ’ ένα υπέροχο πανό με σκίτσα, συνθήματα και μηνύματα κατά των ναρκωτικών που είχαν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά.
Βρες το στόχο σου Οι εκδηλώσεις τελείωσαν με «Γκράφιτι» σε τοίχο της οδού Επιμενίδου που ζωγράφισαν άτομα ενταγμένα σε προγράμματα του ΚΕΘΕΑ μαζί με άλλους καλλιτέχνες. Το μήνυμα ήταν σαφές……………….

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υπεύθυνη για θέματα Παιδείας και Ναρκωτικών της Κοινωνικής Επιτροπής του Δήμου Εμμανουέλλα Γιαννικάκη, ο κ. Δημήτρης Κουλουγουσίδης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
Τις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας ημέρας κατά των Ναρκωτικών διοργάνωσαν ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από manos