Ελλήνων Συνέλευσις για καταδίκη στελέχους της ΝΔ

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για το στέλεχος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, όπου κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων επί πληρωμή.  Ο δε αρχηγός του κόμματος κύριος Μητσοτάκης ανέφερε πως πρόκειται για πολιτική δίωξη. (!)

Παράλληλα το δικαστήριο, μη αναγνωρίζοντας στον κύριο Νίκο Γεωργιάδη κανένα ελαφρυντικό, του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή, και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ. (!)   

 Καταρχήν, κύριε Μητσοτάκη, δεν έχετε ιδέα τι είναι η πολιτική δίωξη. Πολιτική δίωξη είναι η κατάσταση που βιώνει εδώ και εννέα μήνες ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις, που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, προσωρινά κρατούμενος, χωρίς καμία κατηγορία, προφανώς γιατί τον φοβάστε όλοι σας. Ωστόσο η Ελλήνων Συνέλευσις όλο και δυναμώνει.

Και κατά δεύτερον, οι κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, για υπόθεση παιδεραστίας, ορίζουν ποινή φυλάκισης με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, ενώ για τον Αρτέμη Σώρρα, που δεν έχει παράξει κανένα άδικο εις βάρος κανενός, κρίνουν ότι χωρίς λόγο και αιτία (εφ’ όσον το κατηγορητήριο κατέπεσε), ότι μπορούν να κρατούν σε ομηρεία έναν άνθρωπο χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν;     

Ποιος λογικός άνθρωπος, θα συνεχίσει μετά από αυτό να υποστηρίζει ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή;                                    

Κύριοι, παράγετε εσείς οι ίδιοι άδικο, κατά της πολιτείας, καταχραζόμενοι τις θέσεις σας. Βεβηλώνετε την δικαιοσύνη, και να είστε σίγουροι, ότι όλοι σας θα λογοδοτήσετε στον Έλληνα.

Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΗΔΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos