Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας, ευχές, απολογισμός

Με αίσθημα χαράς, οι εθελόντριες, οι εθελοντές και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, εκφράζουμε τις ευχές μας για ένα ευτυχισμένο 2020 και τις θερμές μας ευχαριστίες για τη συμβολή όλου του κόσμου στις προσπάθειες μας για τη δημιουργία του κλίματος αισιοδοξίας και αλληλεγγύης που απαιτούσαν οι άγιες αυτές μέρες.

Το αίσθημα αλληλεγγύης νίκησε για άλλη μια φορά στον τόπο μας της απαισιοδοξία και τον ατομικισμό και έτσι υλοποιήθηκαν με επιτυχία όλες οι γιορτινές δραστηριότητες:

Η επίσκεψη και η όμορφη παρέα με τους φίλους μας της τρίτης ηλικίας ζυμώνοντας μαζί τους μελομακάρουνα, το πρώτο Santa Run που η επιτυχία του εξασφάλισε τον απινιδωτή, ο θεσμός της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» που δεν επέτρεψε να υπάρξουν συμπολίτες μας στερούμενοι βασικά αγαθά τις μέρες των εορτών, η επίσκεψη μας με τον Άγιο Βασίλειο στους πάσχοντες συνανθρώπους μας και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο, τις δύο δομές του Γηροκομείου και στην Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Άγιος Παντελεήμων» και την έλευση του Άη Βασίλη που με το ποδήλατο του μας έφερε τις ευχές του για τον καινούργιο χρόνο και μοίρασε δώρα στα παιδιά συνοδευόμενος από τους ποδηλάτες της πόλης και την Φιλαρμονική του Δήμου Ιεράπετρας με το υπέροχο εορταστικό της ρεπερτόριο.

Πρώτοι στον αγώνα συμπαράστασης ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβέστες μας και όλοι εκείνοι οι ανώνυμοι συμπολίτες μας , άτομα και οικογένειες.

Ακολούθησαν τα σχολεία μας.

Το 3ο Δημοτικό με τον Σύλλογο γονέων του, τα σχολεία Νέας Ανατολής, Παχείας Άμμου και Φερμών, το 1Ο Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο, το 4ο Νηπιαγωγείο Γρα Λυγιάς, και το 5ο Δημοτικό Γρα Λυγιάς.

Οι εργαζόμενοι στις τράπεζες Πειραιώς, Παγκρήτιας, Eurobank και Alfa Bank.

Τα super market Χαλκιαδάκη, Σκλαβενίτη, ΣΥΝΚΑ, sm Πλακογιαννάκη Στόμιο και Σύλλογος S.M. Φερμών. Τα κρεοπωλεία Καμαρίτη και Δερμιτζάκη. Το «ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΡΒΟΛΙ», ο Σύλλογος Αλιέων Φέρμα, οι Τέντες Παπαχατζάκη, το Café «ΟΥΑΚΙΚΙ». Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στο ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ που κάθε χρόνο υιοθετεί τις προσπάθειες μας και μας ενισχύει με το ποσό των 500 ευρώ.

Ερυθρός Σταυρός Ιεράπετρας, ευχές, απολογισμός

Ειδικότερα για την επιτυχία του Santa Run συνέβαλαν καθοριστικά και ευχαριστούμε: Το κατάστημα «Σούλα-Παιχνίδια» το βιβλιοπωλείο «Πάπυρος», το «Σωματείο Καφεστίασης» και ξεχωριστά τα καταστήματα καφεστίασης για τα πλούσια κεράσματα στους δρομείς Αγιοβασίληδες, την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία AMSTEL, τους Α/φούς Προϊστάκη- Αναψυκτικά, το πολυκατάστημα «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», του Α/φούς Νικολαράκη-Αναψυκτικά, το κατάστημα M.G. Panagiotakis, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, τον DJ Μάριο Λουκάκη, τους φίλους Γιώργο Μπαλαντινάκη, Μάνο Φεργιαδάκη και Μάνο Γαρεφαλάκη, τον φωρορεπόρτερ Αλέξανδρο Μαχαιρά από τον ΗΧΩ F.M., τον Νικήτα Χρυσό, το Jumbo-toyland, το κατάστημα «Χαρτοπλάστ» το φυτώριο «ΚΡΟΝΟΣ», το “ΚΙΝΗΤΡΟ” και τη LADA SERVICE. Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης ενώ τα spot ετοίμασαν οι φίλοι Φανουράκης Λευτέρης και Πυθαρούλης Βαλάντης-radioprovoli.

Και βέβαια οι εκδηλώσεις δεν θα ήταν εφικτές χωρίς την πολύτιμη συμβολή του Τμήματος Τροχαίας Ιεράπετρας, του Λιμενικού Σώματος, του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ιεράπετρας και βεβαίως της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Οι εθελόντριες, οι εθελοντές και το Δ.Σ. Του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos