Ενημέρωση και αναζήτηση λύσεων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας
το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Λόγω των συνεχιζόμενων ανεπίλυτων προβλημάτων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο Σύλλογος των εργαζομένων στη συνεδρίαση στις 16/03/2018 αποφάσισε τα εξής.

1) Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Υποδιοικητή Ιεράπετρας την Τετάρτη 21/03/2018, στις 11:00 το πρωί, από το Σύλλογο Εργαζομένων και παράλληλα 4ωρη στάση εργασίας του προσωπικού.

2) Σύσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ.Ν – Κ.Υ. Ιεράπετρας στις 22/03/2018 όπου θα κληθούν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, οι βουλευτές του Νομού Λασιθίου, η Δημοτική Αρχή της Ιεράπετρας, οι Διοικήτριες της 7ης ΥΠΕ και των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων του Νομού, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ιεράπετρας, οι Δημοτικές παρατάξεις και φορείς της περιφέρειας Ιεράπετρας. Το θέμα της σύσκεψης είναι ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για την ομαλή λειτουργία όλων των κλινικών, όπως  και των λοιπών προβλημάτων του Νοσοκομείου.

Ο Σύλλογος εργαζομένων καλεί το λαό της Ιεράπετρας να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην Υγεία τις δύο αυτές μέρες.

Προς:

  • Τον Μητρόπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας.
  • Προς τους Βουλευτές του Νομού Λασιθίου κ. Εμμανουήλ.Θραψανιώτη και κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.
  • Τον Δημαρχο Ιεράπετρας κ.Θεοδώσιο Καλατζάκη.
  • Την Διοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε κ. Ελένη Μαυρομάτη.
  • Τη Διοικήτρια των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Λασιθίου κ Μαρία Σπινθούρη.
  • Το Υποδιοικητή του Νοσοκομείου Ιεράπετρας κ. Γεώργιο Αρακαδάκη.
  • Τους Περιφεριακούς Συμβούλους κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, κ. Νικόλαο Δασκαλάκη.
  • Τους αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων. κ. Γεώργιο Προιστάκη, κ. Μιχαήλ Μαχαιρά, κ. Ελένη Βλάση, κ. Μιχαήλ Βιανιτάκη και κ. Μαρία Κοτσυφάκη
  • Φορείς της Ιεράπετρας.

Θέμα: Ενημέρωση και ανεύρεση λύσεων σχετικά με την λειτουργία των Κλινικών, αλλά και τα υπόλοιπα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Σας καλούμε σε σύσκεψη στις 22 Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα  18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ. Ν. – Κ. Υ. Ιεράπετρας σχετικά με την εύρεση λύσεων που σχετίζονται με την λειτουργία της παθολογικής κλινικής, των λοιπών κλινικών και άλλων προβλημάτων του Νοσοκομείου.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για τη διαδικασία.

Και ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας καλεί τον Αγροτικό κόσμο της Ιεράπετρας, να συμπαρασταθεί στον αγώνα για τη διατήρηση και τη βελτίωση του Νοσοκομείου και τον καλεί να παρευρεθεί στη σύσκεψη που θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου σήμερα Πέμπτη στις 06:00 το απόγευμα. Θα παρευρεθούν ο  Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, οι Βουλευτές του Νομού, η Δημοτική αρχή, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι Δημοτικές παρατάξεις, φορείς της Ιεράπετρας και η Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 7ης ΥΠΕ Η Δημόσια δωρεάν Υγεία είναι δικαίωμα κάθε πολίτη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos