Επίσκεψη Θραψανιώτη στο Θεραπευτήριο και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού
με τη διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης

Ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης μαζί με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, επισκέφτηκε την Παρασκευή 29/12/2016 το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Λασιθίου.

Ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης κ. Σταύρο Καναβάκη στους ορόφους του Ιδρύματος και συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τους περιθαλπόμενους και το προσωπικό. Σε σύντομη συζήτηση με τον κ. Καναβάκη και στελέχη του Ιδρύματος επισημάνθηκαν οι ανάγκες και οι σχεδιασμοί του Θεραπευτηρίου, αλλά και η μεγάλη συνεισφορά που μπορεί να έχει ένα κίνημα εθελοντισμού από τους πολίτες, που θα αγκαλιάσει τους περιθαλπόμενους και θα συμβάλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής και της επικοινωνίας τους με τον έξω κόσμο.

Ακολούθησε επίσκεψη στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, που συστεγάζεται στο χώρο του Θεραπευτηρίου. Ξεναγήθηκε στη Μονάδα από τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μαυρικάκη και συνομίλησε με τους ασθενείς. Φιλική συζήτηση είχε με τον πρώην Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Νίκο Χριστοφακάκη για θέματα της Μονάδας. Συζητήθηκε με τον Διευθυντή της Μονάδας η διαδικασία της μεταφοράς της στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου που ήδη έχει δρομολογηθεί και έχουν εγκριθεί πιστώσεις. Η μεταφορά θα συμβάλει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών και θα ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των ασθενών.

Ο Μανόλης Θραψανιώτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο προσωπικό, που χάρη στην προσπάθειά του, διασφαλίζει τη λειτουργία του Θεραπευτηρίου και της Μονάδας, σ’ αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

από το γραφείο του βουλευτή

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos