Επιμελητήριο Λασιθίου
Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λασιθίου

Ενημερωτική εκδήλωση με σκοπό τη διεύρυνση της συνεργασίας επιχειρήσεων της Κρήτης με τις χώρες της ομάδας Βίσεγκραντ (Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία) διοργανώνουν την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου το Επιμελητήριο Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Λασιθίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη διερμηνεία και η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ για κάθε ενδιαφερόμενο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν αρχικά τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αγορές των συγκεκριμένων χωρών και τις ευκαιρίες συνεργασίας με επιχειρήσεις τους και στη συνέχεια να συναντηθούν κατ’ ιδίαν με τους εκπροσώπους των εμπορικών τμημάτων των τεσσάρων πρεσβειών για την παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης.

Οι τέσσερις αυτές χώρες αποτελούν μία αγορά 60 εκατ. κατοίκων και το ενδιαφέρον για επιχειρηματική συνεργασία με την Κρήτη είναι ιδιαίτερα έντονο. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκτός από τους εκπροσώπους των Εμπορικών Τμημάτων των Πρεσβειών και οι ίδιοι οι Πρέσβεις δίνοντας έμφαση στη σύσφιγξη της περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας.

Για τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας με κριτήριο την προσέλευση των ενδιαφερομένων και την εγγραφή τους στη γραμματεία. Για την καλύτερη προετοιμασία των εκπροσώπων των τεσσάρων εμπορικών τμημάτων, είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με το Επιμελητήριο Ηρακλείου πριν από την εκδήλωση, προκειμένου να μας ενημερώσετε σε ποιους τομείς επιθυμείτε συνεργασία και με ποιες χώρες.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία των Επιμελητηρίων Ηρακλείου και Λασιθίου με τις Πρεσβείες των χωρών της ομάδας ΒΙΣΕΓΚΡΑΝΤ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, κα Αφροδίτη Γοραντωνάκη (2810-247020) ή κα Φωτεινή Ελευθερίου (2810-247035) και το Επιμελητήριο Λασιθίου, κα Ειρήνη Γκερεδάκη 28410- 27150.

Facebook Comments
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: