ΟμιλητέςΜια από τις πλέον επιτυχημένες ημερίδες του έφερε σε πέρας το τμήμα χρηματοοικονομικής και ασφαλιστικής, παράστημα Αγίου Νικολάου του Τ.Ε.Ι. Κρήτης έγινε την Δευτέρα (30/5) στο κινηματοθέτρο REX..
Η ημερίδα είχε θέμα, «Η ασφάλιση στην Ελλάδα: Θεσμοί, Διαχείριση και προοπτικές». Οι ομιλητές, υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου, έδωσαν με αρκετά ξεκάθαρο τρόπο, να καταλάβουν όλοι οι παριστάμενοι, φοιτητές και μη, προβλήματα του ασφαλιστικού, σμερινές έννοιες, αλλά και ειδικότερα θέματα που αφορούν στους επαγγελματίες.

Η κυρία Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, μίλησε για την εξέλιξη της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς.
Φοιτήτριες παρακολουθούν Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και πρώην διοικητής του ΙΚΑ, Μιλτιάδης Νεκτάριος, μίλησε για την διαχείριση κινδύνων στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, ενώ συνεχάρη το Τ.Ε.Ι. για την ημερίδα.
Ο κύριος Θάνος Μελακοπίδης, μίλησε περί ηθικής και δεοντολογίας στις ασφάλειες.
Την ημερίδα παρακολούθησαν, τόσο ο νομάρχης Λασιθίου, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, φοιτητές και επαγγελματίες ασφαλιστές της περιοχής.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos