Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση
Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση

Η Ελληνική Ραδιοφωνία, πάντοτε παρούσα στα μεγάλα γεγονότα,  αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ραδιοφωνικού δικτύου της, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 από τις 18:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 από τις 09:00 μέχρι τις 15:00, θα εκπέμψει από την ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, απ’ όπου θα καλύψει την ιστορική συνάντηση των θρησκευτικών ηγετών του Χριστιανισμού, στη συμβολική επίσκεψή τους για  συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες.

Μαζί με τους παραγωγούς και δημοσιογράφους της ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη ομάδα δημοσιογράφων της ΕΡΤ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στις εκπομπές θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών, φορείς που δραστηριοποιούνται στην παροχή βοήθειας και φροντίδας, καθώς και ειδικοί επί του προσφυγικού θέματος. Παράλληλα, θα προβληθούν και οι δράσεις  ενημέρωσης και ενίσχυσης του δικτύου βοήθειας προσφύγων στη Μυτιλήνη και σε όλη την Ελλάδα από τη Διεύθυνση Ραδιοφωνίας και το Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης των Πολιτών (ΚΕΕΠ) της ΕΡΤ.

Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε εθνικό δίκτυο από όλους τους Περιφερειακούς Σταθμούς και από τα ραδιόφωνα της ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε ολόκληρο τον κόσμο από τη «Φωνή της Ελλάδας».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos