η ιστορία του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Νικολάου
από τη συνάντηση στο δημαρχείο αγίου Νικολάου

Σελίδες από το ημερολόγιο του χρόνου, αναμένεται να ξεδιπλωθούν, στην φωτογραφική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα με πρωτοβουλία  της διοίκησης του Τάγματος Εθνοφυλακής 

και την στήριξη του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για μια φωτογραφική ανασκόπηση στην ιστορία της μονάδας από τις αρχές τις δεκαετίας του ΄50 έως και τις μέρες μας.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα (18/7), ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Νικολάου κ. Τσαντηράκη Κων/νο  και τον οπλουργό του ΤΕΘ κ. Φύτρο Ευάγγελο,  καθορίστηκαν οι λεπτομέρειες για την ανάληψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, εξέφρασε την βούληση της δημοτικής αρχής, για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, ενώ δήλωσε την στήριξη του, αναφορικά με το αίτημα που υποβληθηκε για την παραχώρηση  γραφείου στην ΤΕΘ – με στόχο κυρίαρχα την εξυπηρέτηση των πολιτών-   και δευτερευόντος  εκπαιδευτικού χώρου για τις ανάγκες του τάγματος.

Ο Διοικητής του Τάγματος Εθνοφυλακής Αγίου Νικολάου-ταγματάρχης κ. Κων/νος Τσαντηράκης, έκανε γνωστό ότι με την συνδρομή του δήμου θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, ενώ όπως είπε σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει Γραφείο του Τάγματος στον Άγιο Νικόλαο, τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ν΄αντιμετωπίζονται άμεσα τα  ζητήματα που ανακύπτουν και σχετίζονται με τους πολίτες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos