Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης
από τη συνάντηση

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία από τη Νεάπολη αποτελούμενη από το Διοικητή του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης και το προεδρείο Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» με θέμα το Κέντρο Αποκατάστασης της Νεάπολης.

Το αίτημα της αντιπροσωπείας εστιάστηκε στην περαιτέρω στήριξη του Περιφερειάρχη και της Περιφέρειας για την υλοποίηση του έργου. Υπενθυμίζεται πως η Περιφέρεια Κρήτης έχει χρηματοδοτήσει τη μελέτη του έργου η οποία ανατέθηκε και θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίησή της.

Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε πως το έργο έχει μεγάλη κοινωνική και αναπτυξιακή σημασία για τη Νεάπολη, το Λασίθι και την Κρήτη και διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία πως θα συνεχίσει να στηρίζει την εξέλιξη και υλοποίησή του.

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης
Οι φίλοι του παιδιού με τον Περιφερειάρχη

Στη συνάντηση μετείχαν ο Διοικητής του Διαλυνάκειου Νοσοκομείου Νεάπολης Νίκος Παντιέρας, ο Πρόεδρος Συλλόγου «Φίλων του Παιδιού Κρήτης» Γιώργος Χουρδάκης και το προεδρείο του Συλλόγου αποτελούμενο από τον Αντιπρόεδρο Δημοσθένη Μεθυμάκη, το Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαμιανάκη και τα μέλη του Δ.Σ. Αντώνη Χουρδάκη, Μανόλη Σαρρή, και Αντώνη Γιαλελάκη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Αρέσει σε %d bloggers: