η Σητειακή αντιπροσωπεία
η Σητειακή αντιπροσωπεία

Θετικά είναι τα μηνύματα που έλαβαν από την Διεθνή  Έκθεση Τουρισμού Vakantiebeurs της Ουτρέχτης, τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας, Γιάννης Κακουράκης και Γιάννης Αικατερινίδης.

Οι εκπρόσωποι της πόλης μας, ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης για τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής της Σητείας και τις δυνατότητες που έχουν για να περάσουν τις διακοπές τους στην πόλη μας. Οι επισκέπτες που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ρωτούσαν κυρίως για τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σητείας, τις δραστηριότητες και τα ξενοδοχεία και οι εκπρόσωποι του τουρισμού της πόλης τους κατατόπισαν πλήρως.

Παράλληλα τα μέλη της Επιτροπής τουρισμού, είχαν στο πλαίσιο της Έκθεσης και επαφές με επαγγελματίες του κλάδου, τουριστικά γραφεία, και Ολλανδούς δημοσιογράφους που ειδικεύονται σε θέματα τουρισμού, με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Σητείας.

Μάλιστα διέκριναν ότι υπάρχει μεγάλο τουριστικό ρεύμα, και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πόλη μας, με δεδομένο ότι λόγω των σοβαρών περιστατικών στη Γαλλία με το Charlie Ηebdo και τον αναβρασμό που επικρατεί σε μερίδα του Ισλαμικού κόσμου, οι τουρίστες αναμένεται να μετακινηθούν σε πιο ασφαλείς χώρες όπως η Ελλάδα. Μέσα στο γενικότερο κλίμα, τόσο η Κρήτη όσο και η Σητεία, αποτελούν για τους περισσότερους, ιδανικό προορισμό.

H προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής της Επαρχίας Σητείας,αποτελούν πρώτιστο στόχο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου.

Τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σητείας  Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ένωσης ξενοδοχείων Επαρχίας Σητείας, Γιάννης Κακουράκης και Γιάννης Αικατερινίδης εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Κρήτης για την άψογη συνεργασία που είχαν στην Έκθεση της Ουτρέχτης.

Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Δήμου Σητείας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos