Δ.Υ.ΠΕ ΚρήτηςΚλιμάκιο του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης βρέθηκε στην Κρήτη, με κύριο σκοπό να επισκεφθεί όλες τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας της Δ.Υ.ΠΕ Κρήτης και να εξετάσει τις δυνατότητες αναβάθμισης τους αλλά και να διαπιστώσει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα προκειμένω να αναζητηθούν λύσεις.
 
Εκεί, σε συνεργασία με τη Δ.Υ.ΠΕ και τις Διοικήσεις των Μοάδων Κοινωνικής Φροντίδας, εξετάστηκαν οι δυνατότητες αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών, της υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και της καλύτερης στελέχωσης τους με ανθρώπινο δυναμικό.
 
Στα πλαίσια της επίσκεψης το αρμόδιο κλιμάκιο του υπουργείου συνοδευόμενο από τον Αντιπρόεδρο της Δ.Υ.ΠΕ Κρήτης, κ. Νίκο Κεφαλογιάννη, επισκέφτηκε τη Δευτέρα (8.5) τη Παιδόπολη και το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λασιθίου ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας θηλέων Ηρακλείου.
 
Την επόμενη ημέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Παιδικό Αναπτυξιακό Κέντρο Ηρακλείου και στο ΚΕ.ΠΕ.Π. Πόμπιας, την Τετάρτη στο Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ρεθύμνου και τέλος την Πέμπτη (11.5) στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων και Κέντρο Αοκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης στα Χανιά.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos