η 1η Οικοδομική Άδεια εντός του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου
η διοίκηση του ΒΙΟΠΑ με τον Μιχάλη Κλώντζα

Η ΒΙΟΠΑ Αγ. Νικολάου Α.Ε., µε μεγάλη χαρά, ενημερώνει τους μετόχους  / επενδυτές της, ότι εκδόθηκε από τη Διεύθυνση Δόμησης Δήμου Αγίου Νικολάου, η 1η Οικοδομική Άδεια εντός του ΒΙΟΠΑ και ξεκινούν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση του 1ου επαγγελματικού κτιρίου.

Το Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου επιτέλους, μετά από τόσα χρόνια αναμονής, ανοίγει τις πύλες του στον επιχειρηματικό κόσμο και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τις επαγγελματικές δραστηριότητες των μετόχων / επενδυτών του αλλά και νέων ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Τα συμβόλαια μεταβίβασης της βιοτεχνικής γης στους μετόχους ξεκινούν ξανά και µε ταχείς ρυθμούς. Στόχος µας, η ολοκλήρωση όλων των συμβολαιογραφικών πράξεων μέσα στο 1ο εξάμηνο του 2019.

Ευχαριστούμε επίσης εκ των προτέρων τους συμβολαιογράφους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αν. Νικολάου, για την υπομονή, την κατανόηση και την επιμονή

τους στις απαιτήσεις του έργου, καθώς η συμβολή τους είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την πρόοδο της αναπτυξιακής µας προσπάθειας, προς όφελος της περιοχής του Δήμου μας και όλου του Νομού Λασιθίου γενικότερα.

Για την ΒΙΟ.ΠΑ. Αγ. Νικολάου Α.Ε.

Ο Πρόεδρος

Απατζίδης Χρήστος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos