Καιρών Κρήτες- CretaWeather, διοικητικό συμβούλιο
το πρώτο διοικητικό συμβούλιο

O μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος «Καιρών Κρήτες – CretaWeather» πραγματοποίησε το Σαββάτο 05/09/2020 την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του πρώτου Δ.Σ. και έτσι ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου μας που απαιτούνταν για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κούνουπας Νικόλαος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουκουλάκης Κωνσταντίνος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Νυχάς Αναστάσιος

ΤΑΜΙΑΣ: Αρχοντάκης Δημήτριος

ΜΕΛΟΣ: Κοζυράκης Εμμανουήλ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Καλαιτζάκη Ειρήνη

Nα ευχαριστήσουμε το Κεκ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών του μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος «Καιρών Κρήτες- CretaWeather» και την νομικό @Maria Christaki για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε το σύνολο των μελών Kounoupas Nikos Κωνσταντίνος ΚουκουλάκηςΔημητρης Αρχοντακης Manolis Kozirakis Irene KalaitzakiLefteris SpiridakisΝικος Σωχωρακης Nichas Anastasios Γιαννης Σταυρακακης @Kostas Nitsos που με κόπο και αγώνα συνεισφέρουν καθημερινά ώστε να αποκτήσουν υπόσταση και βιωσιμότητα οι στόχοι του συλλόγου.

Ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος «Καιρών Κρήτες –CRETAWEATHER» προσφέρει και δραστηριοποιείται και στους 4 νομούς του νησιού μας. Η καθημερινή σας ενημέρωση για τον καιρό στο νησί μας μέσα από την ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού συλλόγου

«Καιρών Κρήτες –CRETAWEATHER»: www.cretaweather.gr

Μετεωρολογικοί σταθμοί: https://cretaweather.gr/stations/

Μετεωρολογικοί κάμερες: https://cretaweather.gr/cameras/

Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/cretaweather.gr/

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos