Καιρών Κρήτες, cretanweather.gr, ίδρυση συλλόγου

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την πρόθεση μας για την ίδρυση ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου φίλων καιρού με την ονομασία «Καιρών Κρήτες  – CRETAWEATHER.GR».

Μετά από μήνες προετοιμασιών και συζητήσεων μεταξύ των μελών της ομάδας μας πιστεύουμε ότι είμαστε πλέον έτοιμοι και ένα βήμα πριν να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου.

Η ενασχόληση μας με τα καιρικά δρώμενα και οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της ομάδας μας (εγκαταστάσεις μετεωρολογικών σταθμών και καμερών και ιστοσελίδας www.cretaweather.gr) μας οδηγούν στο να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και την δημιουργία μη κερδοσκοπικού Συλλόγου.

Οι αυξανόμενες πρωτοβουλίες & δράσεις που πραγματοποίησαν τα μέλη της ομάδας μας το τελευταίο χρονικό διάστημα έφεραν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα ως προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου ο όποιος θα βοηθήσει στην εξέλιξη της ομάδας μας.

Ειδικότερα η συνεργασία μας με φορείς (Ιδιωτικούς και Δημοσίους) μας οδηγεί ένα ακόμα βήμα ποιο κοντά στην δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού Συλλόγου με οδηγό πάντα την αγάπη μας για τον καιρό του νησιού μας.

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έχει πραγματοποιηθεί έως και σήμερα από όλους εμάς και εσάς (πολύ σημαντική η βοήθεια όλων) σας προκαλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν στις διεργασίες ίδρυσης του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου και να δηλώσουν την συμμέτοχη τους ως ιδρυτικά μέλη στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Επιπρόσθετα επιζητούμε και θέλουμε τις ιδέες και τις προτάσεις σας οι οποίες θα αποτελέσουν υλικό χρήσιμο και απαραίτητο ώστε να ενσωματωθούν στο καταστατικό του υπό σύσταση μη κερδοσκοπικού Συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθεί ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ όλων μας, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη μέσα από ένα δυναμικό σύλλογο των καιρικών ιδιαιτεροτήτων του τόπου μας από την συλλογή πληροφοριών από τους μετεωρολογικούς σταθμούς και την διάδοση πανέμορφων τοπίων από τις κάμερες που τοποθετεί αντίστοιχα η ομάδας μας από άκρη σε άκρη σε όλο το νησί ( και στους 4 νόμους ) εδώ και αρκετό καιρό δείχνοντας την χρησιμότητα τους σε  πλήθος κοινωνικών ομάδων.

ΥΓ. Το κόστος δημιουργίας συλλόγου θα προκύψει από το κόστος των (δικηγόρος, παράβολα δικαστηρίων, δημοσιεύσεις στον τύπο και ότι άλλο χρειάζεται) και θα επιμεριστεί στα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο χαμηλότερος θα είναι ο επιμερισμός του πόσου για κάθε φίλο που θα συμμετέχει.

Όσοι εκ των φίλων δηλώσουν ενδιαφέρον θα λάβουν ένα προσχέδιο του καταστατικού για να το μελετήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Μέλη της ομάδας καιρού

«Καιρών Κρήτες  – CRETAWEATHER.GR»

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos