Μιχάλης ΚαρχιμάκηςΚάποιοι επιμένουν να συνεχίζουν τα ανυπόστατα σενάρια περι μετακίνησης του Μ. Καρχιμάκη στην βΆ Αθήνας
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ:
«ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΣΙΘΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΩ.»

Σχετικά με τη συνεχιζόμενη φημολογία περί πιθανής μετακίνησης μου στην ΒΆ Αθηνών, έχω ήδη ξεκαθαρίσει τη θέση μου και έχω δηλώσει ότι οι κύκλοι που δακινούν αυτή τη φημολογία, ότι θα εγκαταλείψω το Λασίθι που με ανέδειξε και τους ανθρώπους του, κάνουν ένα μεγάλο λάθος. Δεν είμαι από τους πολιτικούς που εκμεταλλεύονται και χρησιμοποιούν τον τόπο τους και στη συνέχεια τον εγκαταλείπουν για μία δήθεν καλύτερη τύχη. Γνωρίζω το χέος μου απέναντι στον τόπο μου και το υπηρετώ με μέγιστη ευθύνη. Το Λασίθι και οι πολίτες του με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Θα συνεχίσω λοιπόν για όσο διάστημα με εμπιστεύονται να τους τιμώ και να τους υπηρετώ. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και για τους ανθρώπους του τόπου μου και για τα προβλήματά τους.

Όσο για τη δημοσκόπηση που έγινε στη ΒΆ Περιφέρεια Αθηνών, σύμφωνα με την οποία εάν ήμουν υποψήφιος εκεί, θα μπορούσα να εκλεγώ σε καλή σειρά, αυτό αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για μένα, γιατί αναγνωρίζεται η δουλεία μου σαν Βυλευτής αντιπολίτευσης, μέσα και από την εμπιστοσύνη που έχει επιδείξει στο πρόσωπό μου ο Πρόεδρος του Κινήματος Γ. Παπανδρέου. Και αποτελεί επίσης ιδιαίτερη τιμή και για το Λασίθι και τους πολίτες του, που με ανέδειξαν και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, όταν ένας Βουλευτής της Περιφέρειας, μπορεί να απολαμβάνει τέτοιας τιμής και πολιτικής εκτίμησης, στη μεγαλύτερη και πιο δύσκολη ίσως εκλογική περιφέρεια της χώρας.

Αυτή την αναγνώριση, λοιπόν, στο βαθμό που υπάρχει, την επιστρατεύω για να προωθήσω τον τόπο μου, να αγωνιστώ για τα δίκαια αιτήματα των πολιτών που με ψήφισαν, αλλά και να συνεχίζω να επιτελώ τα καθήκοντά μου ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Επαναλαμβάνω λοιπόν προς πάσα κατεύθυνση: Δεν μετακινούμαι. Θα συνεχίσω να πολιτεύομαι και να υπηρετώ τον τόπο που με αγάπησε και με ανέδειξε, το Λασίθι.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos