Μιχάλης Καρχιμάκης, Βουλ. Λασιθ. Πα.Σο.Κ..Σε επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σιούφα, του θεσε, για άλλη μια φορά, τα ζητήματα που έχουν τεθεί από το Δήμο Λεύκης σχετικά με τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή, καθώς και το θέμα των προσλήψεων της ΔΕΗ στον ΑΗΣ Αθερινόλακκου, όταν εξαντλείται ο κατάλογος των υποψηφίων γι εργασία μέσω Α.Σ.Ε.Π. από τον Δήμο Λεύκης, να έχουν προτεραιότητα υποψήφιοι των όμορων δήμων και στη συνέχεια των υπολοίπων δήμων του Ν. Λασιθίου.

Ο κ. Σιούφας δεσμεύτηκε στο Βουλευτή κ. Καρχιμάκη ότι θα υλοποιήσει το σύνολο των αιτημάτων του Δήμου Λεύκης για τα απαιτούμενα έργα στην περιοχή, όπως π.χ. ο παρακαμπτήριος δρόμος του Γούδουρα, καθώς και το αίτημα για τις προσλήψεις μέσω Α.Σ.Ε.Π. μετά την εξάντληση του καταλόγου υποψηφίων από το Δήμο Λεύκης από τους όμορους Δήμους Ιτάνου – Μακρύ Γιαλού – Σητείας – Ιεράπετρας – Αγ. Νικολάου – Νεάπολης και Οροπεδίου Λασιθίου.

Μετά από αυτές τις δεσμεύσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, ο κ. Καρχιμάκης τόνισε ότι θα είμαστε σε αναμονή και θα παρακολουθήσουμε μαζί με το Δήμο Λεύκης την πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων του Υουργού Ανάπτυξης κ. Σιούφα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos